|
Рекламные ссылки: |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#196 |
Новичок
Звідки Ви: Львів
Вік: 40
Дописи: 33
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Доброго дня Магістри Тушканознавства !
Спробував перечитати усі теми, нажаль усе не осилю. Маю змогу купити Тушкана 07 року,4 WD. конфіскат банку. Ні історії авто, ні умов експлуатації, нічого не знаю, окрім ціни і зовіншнього вигляду. Ціна цікава, авто класне, після перечитаних відгуків про авто, ще більше хочу його взяти. Потребую Вашої поради, на що звернути увагу до купівлі, які можливі поломки не одразу помітні, куди залізти і що побачити. На СТО загнати не можу, авто без документів, усе у виконавчій . Пробіг 110 тис км. Буду вдячний за поради !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Активист
![]() Реєстрація: 03.03.2008
Звідки Ви: Харьков
Вік: 61
Дописи: 8.274
Поблагодарили 2.216 раз(а) в 1.309 сообщениях
|
![]()
Рекламные ссылки:
Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Участник
Звідки Ви: ЛуганскЪ
Дописи: 278
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
|
![]()
Я бы не стал рассматривать такой вариант. Во-первых, пробег больше сотни тык., за это время машину успели уложить - 99,9%. Менять нужно будет очень много. И второе, даже если не знал бы пробег, то вссе равно не стал бы рекомендовать вам покупку данного авто, по той лишь причине, что если бы авто было бы стоящее, то его забрали сами бы сотрудники банка или отдали бы своим знакомым перекупам. Думаю, что машина - хлам, какой бы сладкой не казалась цена и как бы вам не хотелось эту машину...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Админ
![]() Реєстрація: 20.01.2008
Звідки Ви: Київ
Вік: 58
Дописи: 27.203
Поблагодарили 6.807 раз(а) в 3.906 сообщениях
|
![]()
согласен, на конфискате борода негатива
не встречал уложенного Тушкана на 100 000 Им Кайенов и Туарегов достаточно
![]() |
#200 |
Новичок
|
![]()
Дякую за швидку відповідь. Думав над Вашими зауваженнями, Ви цілком праві. Про те, машинку я бачив на 2 день після конфіскації, цілком випадково і впросив її притримати для мене. На неї, скажімо, око не поклали, точніше не встигли + VIC 100 % правий. Інші машинки, що стоять на стоянці, далеко веселіші по ціні та класу. Дорожчі машинки цікавіші банкірам . Дорогий сегмент авто купляють люди,що мають готівку , а не чекають кредитних коштів.
Ок, я пепефразую питання. У мене планується зазор у 4 тис. у.о. між ціною купівлі та ринковою ціною. На ринку можна купити авто, але це така ж лотерея, скручений пробіг, "підшаманина" машинка під продаж. Тут реальний пробіг. Чи зможу я за різницю у 4 тис. у.о. випраивти усі недоліки. Розумію, що грубе питання, про те , Ви ж профі у цій темі |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Аксакал
Звідки Ви: Киев, Шулявка
Дописи: 2.639
Поблагодарили 724 раз(а) в 323 сообщениях
|
![]()
BOR
А варианта договориться с сотрудниками банка, загнать на эвакуатор и привезти на СТО а там обследовать нету ли случайно? Насколько я понимаю на эвакуаторе можно грать и без документов. Если есть то лучше сделать так. Насколько я понимаю цену просят около 12-13к? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Участник
Звідки Ви: ЛуганскЪ
Дописи: 278
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Аксакал
![]() Реєстрація: 19.10.2007
Звідки Ви: Киев
Вік: 53
Дописи: 2.915
Поблагодарили 435 раз(а) в 413 сообщениях
|
![]() Цитата:
П.С. BOR возьми с собой в банк знакомых специалистов с СТО и проверь на месте... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Аксакал
Звідки Ви: Киев, Шулявка
Дописи: 2.639
Поблагодарили 724 раз(а) в 323 сообщениях
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Постоялец
Вік: 51
Дописи: 183
Поблагодарили 22 раз(а) в 17 сообщениях
|
![]()
Я когда продавал ланос, потенциальным покупателем был сотрудник одного из самых крупных банков, он занимался продажей конфиската. Так он рассказывал в каком состоянии реализуются эти машины: они все проблемные - хозяин не может не знать, что его машину конфискуют и до этого момента происходит подмена запчастей, убивание всего что можно убить ....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Новичок
|
![]()
Згоден цілком з Юрієм ! Тут я відновлю і розумію, що міняв і у якому тепер стані авто. А от куплена - це така ж лотерея. Людина, яка готує машину на продаж, не особливо краще відноситься до ТЗ ніж людина, яка розуміє, що машину у неї заберуть. Зовнішній вигляд вроді пристойний, всередині не видно слідів байдужості та вбивання авто. Рідини впорядку, лампочки робочі,резина свіжа, мабудь це свідчить про факт, що власник таки дивився за авто і не чекав, що так швидко заберуть. Банки не завжди оперативно працюють.
Варіант взяти евакуатор - машину не зняли з бази розшуку ДАІ поки не відбудеться реалізація через виконавчу службу. Тех. паспорт у виконавчій. На евакуаторі цілу (не биту) машину без номерних знаків зупинить любий ДАІшник. Повірте, він просто не натішиться таким подарунком до новорічних і Різдвяних свят !!!! Думаю, останній варіант взяти людей з СТО і завезти до авто. Но, тут появляється ще одна проблема, ключі у виконавчій службі. Авто відкрите, но його не заведеш. Що змоужть майстри сказати по непрацюючому двигуні , КПП, кардану і муфті ???? Зовнішній вигляд двигуна не багатослівний. Вроді усе описав, саме по цій причині ціна на авто хороша, да і саме авто класне. Банкіри не обманюють, людям довіряю. До початку читання форуму авто я розглядав як варіантт, прочитавши усі відгуки та думки про авто, не хочу іншого, блін :-) LRM -да, 12 к. ( 4 WD, 2.0. МКП) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Старейшина
Партнер клуба
0128
![]() Реєстрація: 05.09.2008
Вік: 49
Дописи: 1.366
Поблагодарили 362 раз(а) в 148 сообщениях
|
![]()
BOR где стоит машинка?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Новичок
|
![]()
Біля відділення банку. Львівська обл., далеченько.
За тиждень другий буде у Львові на соянці банку чи виконавчої служби. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Старейшина
Партнер клуба
0128
![]() Реєстрація: 05.09.2008
Вік: 49
Дописи: 1.366
Поблагодарили 362 раз(а) в 148 сообщениях
|
![]()
далековато, я думал в Киеве.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Новичок
|
![]()
KIRILL - Я зрозумів, що хочете допомогти та глянути. Дякую, Вам справді далековато. Ви ж потім стільки не вип"єте, скільки мені виставити доведеться :-)
При найгіршому варіанті - 4 у.о. вистачить, щоби авто підтягнути ??? Думаю вголос 1. двигун на момент вилучення працював, ремні, вроді, нормальні, рідини залиті, масло у двигуні не сильно чорне, значить або масло паскудне, або недавно мінялося. 2. Стійки при спробах розхитати авто пружинять чітко, не вдається добитися розгойдування та резонансу. Значить, або міняли (навряд, ззовні схоже, що оригінальні), або не так сильно машинкою товкли. Якщо стійки цілі, значить ходова на 50 % мінімум, живенька. А от КПП- питання. Не думаю, що можна "поставити на коліна" МКП. Чи були факти ???? Муфта- о це лотерея і лотерея при купівлі любого вживаного Тушкана. Але , думаю, якщо у власника дивгун (дай Бог) впорядку, ходова також тримається купити, зовні не вбита та в салоні пристойно чисто, мабудь і муфта впорядку. Що скажете ???? Розумію, що усе відносно. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Мітки |
выбор авто, покупаем tucson |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Покупаем полный привод | Nickoss | Муки выбора | 58 | 05.05.2017 00:05 |
Вибростенд для проверки аммортизаторов. | FSL | Амортизаторы. | 19 | 26.11.2012 11:21 |
Что я хотел и как я искал до покупки и что я получил после покупки. Итоги. | Вова | Отзывы и впечатления владельцев | 22 | 11.01.2012 16:11 |
ТЕХСОСТОЯНИЕ: ПРОВЕРКИ НА ДОРОГАХ | VIC | Аналитика | 0 | 09.12.2008 23:15 |