|
Реєстрація | Articles | Все альбомы | ЧаПи | Календар | Новые темы | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
Рекламные ссылки: |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#11 |
Новичок
Звідки Ви: Львів
Вік: 40
Дописи: 33
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
KIRILL - Я зрозумів, що хочете допомогти та глянути. Дякую, Вам справді далековато. Ви ж потім стільки не вип"єте, скільки мені виставити доведеться :-)
При найгіршому варіанті - 4 у.о. вистачить, щоби авто підтягнути ??? Думаю вголос 1. двигун на момент вилучення працював, ремні, вроді, нормальні, рідини залиті, масло у двигуні не сильно чорне, значить або масло паскудне, або недавно мінялося. 2. Стійки при спробах розхитати авто пружинять чітко, не вдається добитися розгойдування та резонансу. Значить, або міняли (навряд, ззовні схоже, що оригінальні), або не так сильно машинкою товкли. Якщо стійки цілі, значить ходова на 50 % мінімум, живенька. А от КПП- питання. Не думаю, що можна "поставити на коліна" МКП. Чи були факти ???? Муфта- о це лотерея і лотерея при купівлі любого вживаного Тушкана. Але , думаю, якщо у власника дивгун (дай Бог) впорядку, ходова також тримається купити, зовні не вбита та в салоні пристойно чисто, мабудь і муфта впорядку. Що скажете ???? Розумію, що усе відносно. |
![]() |
![]() ![]() |
Мітки |
выбор авто, покупаем tucson |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Покупаем полный привод | Nickoss | Муки выбора | 58 | 05.05.2017 00:05 |
Вибростенд для проверки аммортизаторов. | FSL | Амортизаторы. | 19 | 26.11.2012 11:21 |
Что я хотел и как я искал до покупки и что я получил после покупки. Итоги. | Вова | Отзывы и впечатления владельцев | 22 | 11.01.2012 16:11 |
ТЕХСОСТОЯНИЕ: ПРОВЕРКИ НА ДОРОГАХ | VIC | Аналитика | 0 | 09.12.2008 23:15 |
Рекламные ссылки: |