|
Автозвук, сервисная электроника и электрика, обесшумка Здесь обсуждается звук, тишина, и всё что с ними связано в автомобиле, а также парктроники, доводчики, дистанционки и пр. |
Рекламные ссылки: |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 |
Пользователь
Звідки Ви: Одесса
Вік: 46
Дописи: 70
Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
|
![]()
Туксоноводы, а какие модели устройств установили Вы вместо штатного проигрывателя?
Если меняли, прошу сбросить ссылку. Спасибо! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
Звідки Ви: Ужгород
Вік: 46
Дописи: 33
Поблагодарили 5 раз(а) в 3 сообщениях
|
![]()
Рекламные ссылки:
|
![]() |
![]() ![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: | Aleksandr_Sergeevich (09.05.2020), pohil (22.09.2020) |
![]() |
#3 |
Новичок
Звідки Ви: Ивано-Франковск
Дописи: 23
Поблагодарили 3 раз(а) в 1 сообщении
|
![]()
Може кому пригодиться для інформації, а не для реклами.
Реально довго вибирав, так довго, що мені подарували магнітолу Incar xta-7707. В принципі задоволений її функціоналом. Андроїд 8.1, хотя писали 9). Інтернет, блютуз, приймання телефонніх звінків (2 мікрофона), камера заднього ходу (стояла від зеркала-реестратора, пустили її і на магнітолу, тепер і там і там), навігація (супутники ловить прекрасно) Прикрутив на 1 USB модем Yuawei E3372 без проблем, вставим мульті-сімку лайфа(тариф 15грн), ютуб, пошук в браузері без проблем, на 2-й порт USB поставив флешку з музикою. ОБДИ Viecar сконектився через блютуз. Ще багато є різних функцій. Із мінусів: 1.По розміру підійшла ідеально, але закріпити її не просто (на сервісі говорили, що довго морочилися з кріпленням). 2.Не має ручки звука, але думаю на Али придбати кнопки на руль для управління магнітолою (є така функція в магнітолі), але в нас такий руль що треба подумати як їх поставити і які (може хтось ставив, поділіться інформацією). 3.Під час їзди, абонент мене чує не дуже добре (міняв налаштування мікрофона в інженерному меню магнітоли, але ще потрібно погратися). 4.Всього два USB порта (в бардачку), замовив USB концентратор, попробую чи буде працювати на андроїді, в мене є система контроля TPMS, а там потрібно блок підключити через USB. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Рекламные ссылки: |