Назад   TUCSON Club UA > Юридический > Страховка

Примітки

Страховка Информация о страховании и страховых компаниях.

Рекламные ссылки:

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 07.12.2011, 13:19   #26
Тушелюб
Старейшина
0017

Звідки Ви: Львів
Вік: 66
Дописи: 1.324
Поблагодарили 333 раз(а) в 159 сообщениях
Типово Re: Дополнительные выплаты по ОГСО и КАСКО

Цитата:
Допис від Lana CK Переглянути допис
1. ... как бы вы хотели видеть это в идеале? ...
2. ... авто подешевело на 10%...и стало стоить 108, то это и есть ПРЯМОЙ ущерб и это платит страховая по тоталу
3.... про гарантированные ДВЕ премии вообще не ясно! куда вы их в уме добивили?)
4. ...а вообще, мне кажется, у kym был другой вопрос...
1. 2. Все дуже просто. СК бере собі страхову премію, скажімо у 5% від вартості машини. "...тотал на 12 месяце страхования произошел... авто подешевело на 10%...и стало стоить 108..." - ну от і беріть 5% від 108 - чого ж ви берете від 120 ???
3. Ну куди вже простіше? Я страхую свої 120 т.грн, за що Ви просите 5%- 6 т.грн. Так? - так. Яке Вам діло до того, як змінюється вартість моїх 120 т.грн протягом року? А якщо машини марки Hyundai подорожчають на світовому ринку за цей час на 20% - то Ви що, збільшите мені виплати?
Теорема: зміна вартості моєї машини за час дії договору ні у який спосіб Ваших ризиків не збільшує, ніякої Вашої заслуги, ні якоїсь додаткової праці у цьому нема і тому Ви не маєте права брати за це додаткові гроші.
Висновок. За 6 т.грн премії я застрахував свої 120 т.грн, тобто мені їх обіцяно повернути в разі чого. При тоталі на 12 міс. СК насправді ж поверне мені 108 т.грн. В результаті цього замість оголошених великими буквами на плакатах і білбордах 5% страхової премії я для того, щоб повернути (в разі чого свої 120 т.грн) заплачу СК 6+12=18 т.грн, що складає 15% від застрахованої суми. Це пряме намагання СК привласнити собі додаткові кошти клієнта, палець об палець не вдаривши при цьому, що їх заробити якимись додатковими послугами клієнту.
Тушелюб зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Нужна ли КАСКО ? Urik Страховка 188 31.10.2015 20:00
Подогревалки сидений - дополнительные. RIKITIKITAVI Салон 36 21.06.2010 08:51
Установить дополнительные колонки RIKITIKITAVI Автозвук, сервисная электроника и электрика, обесшумка 0 31.08.2009 16:20

Рекламные ссылки:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:22.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!
Время генерации страницы 1,82157 секунды с 11 запросами