Перегляд одного допису
Старий 02.03.2010, 07:32   #14
Elias
В гостевой зоне

Дописи: 162
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Типово Re: То, что ясно даже барану, почему-то неясно ГАИ

Цитата:
Допис від r2d2 Переглянути допис
Цитата:
Допис від Тушелюб Переглянути допис
Цитата:
Допис від r2d2 Переглянути допис
... сотрудники ГАИ не имеют права принимать решение о наличии или отсутствии вины в действиях водителя ...
Оце так ляпанув .
Друже, нічого я не ляпанув. Підвідомчість розгляду справ про адміністративні правопорушення, тобто хто має виносити рішення (постанову) за результатами розгляду протоколу про адміністративне правопорушення та інших матеріалів, визначається главою 17 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, згідно з п.3 частини другої статті 222 цього Кодексу працівники Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України, які мають спеціальні звання, мають право від імені органів внутрішніх справ (міліції) розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення (зокрема, штраф) за адміністративні правопорушення передбачені частинами першою, другою, четвертою і п'ятою статті 121, статтями 121-1, 121-2, частинами першою і другою статті 122, частинами першою і другою статті 123, статтею 125, частиною першою статті 126, частинами першою і другою статті 127, частинами третьою, восьмою і дев'ятою статті 133-1 цього Кодексу. Статті 124 Кодексу у цьому переліку немає. А немає її там тому, що відповідно до статті 221 названого Кодексу розгляд справ про адміністративні порушення, передбачені у т.ч. ст. 124 КУпАП віднесено до компетенції суддів районних, районних у місті, міських та міськрайонних судів.
Якщо в тебе є більш переконливі аргументи ніж наведені, що спростовують мої твердження, буду радий їх бачити.
это все так легко и просто когда сидиш за компом и есть возможность разобрать ситуацию.
На самом деле все намного хуже. Когда владелец авто влетает в яму, колдобину, люк (который открыт или проломилась крышка) и у енго шок. И он вызвал сотрудников ГАИ для оформления документов необходимых для страховой, то вот тут то и гаишники составляют протокол.
Elias зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 0,66868 секунды с 9 запросами