23.04.2013, 15:28 | #1 |
Аксакал
Поблагодарили 421 раз(а) в 232 сообщениях
|
Побажання до розділу «Нормативні документи»
У мене є пропозиції до розділу «Нормативні документи».
Так як постійно вносяться зміни до ЗУ «Про дорожний рух» та Постанови КМУ «Про правила дорожнього руху» думаю було б доцільно вилучити із «Важливих тем» відповідні теми з документами. Бо це якось не серйозно, що у нас на сайті застарілі документи. Взамін думаю краще щоб була одна тема в якій будуть посилання як на згадані нормативні документи так і на інстркукцію «З питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС» та інші потрібні документи та держстандарти. А то корисні речі в нас розкидані де попало. Вот пам’ятаю, що на в одній з тем було 2 ДСТУ, що стосувались дорожнього покриття, розмітки, знаків і ще чогось, а знайти не можу. А те, що знайшов не скачується. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] Мені здається, що так буде всім набагато практичніше. |
23.04.2013, 15:56 | #2 |
Админ
Поблагодарили 6,805 раз(а) в 3,906 сообщениях
|
Re: Побажання до розділу «Нормативні документи»
Рекламные ссылки:
23.04.2013, 16:02 | #3 |
Активист
Поблагодарили 1,597 раз(а) в 1,006 сообщениях
|
Re: Побажання до розділу «Нормативні документи»
присоединяюсь к подобной систематизации
оно конечно при наличия инета всегда можно дядю гугля спросить по поводу нужного документа, а поисковик первыми выбрасывает сайты власти, где самое актуальное и свежее но там не всегда удобно по страницам ходить я лично чаще пользуюсь подразделом на автоуа ну и на компе-планшете-в облаке держу документы а если на нашем сайте - все под рукой, удобно... я- за!