|
|||||||
| Реєстрація | Articles | Все альбомы | ЧаПи | Календар | Новые темы | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
| Рекламные ссылки: |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#226 |
|
Аксакал
Звідки Ви: Кропивницький
Вік: 61
Дописи: 2.561
Поблагодарили 908 раз(а) в 440 сообщениях
|
Ну що тобі сказати машини досить не погані звісно що мають свої родинні болячки , не скажу що до "тягача" не тягаю причіп але вибір правильний тільки 2,2 197 бажано офіціал (тоді він буде без сажового як що мова про 2 покоління) дурі в цього двигуна хватає з лихвою! але от коробки як для тягача не впевнений бо автомати в принципі не люблять тягати а ручки з двомасовим маховиком щеплення досить капризні Про те з огляду на те скільки їздить таких машин з фаркопами не думаю що все так погано.
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Аксакал
Звідки Ви: УКРАИНА! (в надежде вернуться в Украинский Донецк)
Вік: 59
Дописи: 2.911
Поблагодарили 381 раз(а) в 185 сообщениях
|
Рекламные ссылки:
|
|
|
#228 |
|
Аксакал
Звідки Ви: Кропивницький
Вік: 61
Дописи: 2.561
Поблагодарили 908 раз(а) в 440 сообщениях
|
Що до конкретної машини санта чи соренто 2,2 197 2010-2012 то маючи досвід тушканчика і маючи тільки приємні спогади його експлуатації все ж вимушений сказати, що санта це зовсім інша і класом вища машина...вона більша вона потужніша вона м'якша , я б рекомендував коробку автомат! і кажу це як ярий сторонник механіки бо все життя проїздив на механіці але спробувавши шестиступку автомат я зрозумів, що дуже багато втратив в минулому....тож бери автомат! по машині все підкажу і розкажу я її вже вивчив до гвинтика! така в мене натура.
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: | хирург Тарас (26.02.2023) |
![]() |
| Мітки |
| santa fe |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|