КПК

Показати повну версію : періодичність повірки ГБО

sergio1965
07.07.2017, 22:41
Наскільки мені відомо, є регламент повірки ГБО - три роки, зокрема, балону. Чи так це насправді, і якщо так, то чи хтось виконував цю норму ?

Stason-Tucson
08.07.2017, 00:16
У нас есть контора которая делает гидроиспытания баллонов давлением 30 атмосфер в течении часа. Я делал в мае месяце баллону на 54 литра. Дали бумажку с печатью. Стоимость 50 грн. Но по факту практически никто не делает этого.

sergio1965
08.07.2017, 17:13
У нас есть контора которая делает гидроиспытания баллонов давлением 30 атмосфер в течении часа. Я делал в мае месяце баллону на 54 литра. Дали бумажку с печатью. Стоимость 50 грн. Но по факту практически никто не делает этого.

Колись називалася "котлонадзор", зараз, напевно, "експертно-технічний центр". Принаймні, вони перевіряли посудини, що працюють під тиском, правда, промислові. Хоча, яка різниця ?
Думаю, 30 атм буде занадто, якщо не помиляюся, потрібно 26 чи 28.
Дякую, ви навели мене на думку де шукати.
Щоб почуватися спокійно краще перевірити, спокій коштує дорожче, ніж 50,00 грн.

Stason-Tucson
08.07.2017, 17:19
нет,у нас это станция по установке ГБО ФОРТ, больше специализировались по метану но сейчас больше пропан. В основном они поверяют метановые баллоны давлением 600 атмосфер. Для пропановых проверочное давление 30, даже на баллоне отштамповано.