|
Плановое и внеплановое ТО говорим о работах, регламенте, стоимости, расходниках |
Рекламные ссылки: |
|
Опции темы | Опции просмотра |
10.09.2010, 13:43 | #1 |
Постоялец
Поблагодарили 83 раз(а) в 34 сообщениях
|
Пройшов ТО 110 000 у наших
Рекламные ссылки:
Коротенький звіт. Сподобалось. Дякую. Дешевше ніж у офіціалів. У офіціалів(Паритет) озвучили ціну в 1500 гр.(з маслом і запчастинами) У Кирилла вийшло 1085 гр.(з маслом і запчастинами) Можна було спостерігати за роботою і задавати запитання. У офіціалів стараються не пускати до процессу роботи. Ще сподобалось те,як Кирилл особисто перевіряв тормозну рідину прибором і запевнив що міняти її ще рано. Крім того без мого прохання перевірили антифриз і долили дистилят,бо офіціали залили надто високу концентрацію. Із мінусів-рекомендую приймати участь у діагностиці,бо майстер "пропустив" замаслену манжету,а там виявився прокол-якби я не вказав,то і не помітили б. А так -на майбутнє вже знаю що треба буде міняти. Ну та це мабуть випадковість. Ще добре те,що по ходу ТО консультуються із спеціалістами і питають рекомендації стосовно мастила і деталей. Дякую клубу. |
Рекламные ссылки: |
|
|