14.11.2012, 16:26 | #1 | ||||||
Аксакал
Поблагодарили 570 раз(а) в 424 сообщениях
|
Реєстрація (географія) автомобіля та його власника
Рекламные ссылки:
Я найближчим часом збираюсь реєструвати своє місце проживання у Києві. Згідно чинного законодавства "[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]" громадяни повинні реєструватись у 10 денний термін (стаття 6), а у статті 15 сказано: Цитата:
Розглядаємо ситуацію далі - автомобіль! Планував на весні встановити ГБО на авто, а далі "потрібно" замінити тех. паспорт (ТП). Через знайомих взнавав у ГАЇ за місцем реєстрації автомобіля, що я не зможу отримати новий ТП, оскільки на той момент у мене буде змінене місце реєстрації на інший територіальний округ. Як варіант припустив, що можу дати генеральне доручення на автомобіль своєму батькові, що проживає у Тернополі і він проведе реєстрацію автомобіля. Скоріш за все йому скажуть виписувати новий ТП на нього? Але у ході розмови, "клерк" сказав, що: Цитата:
Цитата:
І з приводу: знаючи наших, таке "увідомлення" потягне за собою написання заяв і..... ще фіг знає чого? Відповідно до "[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]" у частині 19 сказано: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Хтось може внести конструктивні думки з цього приводу? (може ще комусь знадобиться) |
||||||
Рекламные ссылки: |