|
Оптика (свет, ксенон, фары, фонари) Обсуждаем тюнинг фар и подсветок |
Рекламные ссылки: |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 |
Участник
Звідки Ви: переважно Рівненщина...
Дописи: 238
Поблагодарили 53 раз(а) в 32 сообщениях
|
![]()
Toljanos, світять дуже добре (мої, по крайній мірі, вибирав довго...). Але найкраще (і дорожче, правда), як писалось - ксенон в лінзі або лінзований ЛЕД - модуль. Щоб ви розуміли, ідеться не тільки про силу світлового потоку, а й правильність світлового пучка (рівна галка і рівномірне освітлення без паразитних засвіток).
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Аксакал
Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 2.933
Поблагодарили 421 раз(а) в 232 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Аксакал
![]() Реєстрація: 08.09.2014
Звідки Ви: Ирпень
Вік: 41
Дописи: 3.308
Поблагодарили 1.501 раз(а) в 761 сообщениях
|
![]() Цитата:
Цитата:
если брать лед, то только в линзе..всё остальное УГ имхо....повторюсь ещё раз...наш "рефлектор" рассчитан на галоген онли!!! |
||
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | poputchik (23.10.2018) |
![]() |
#4 | |
Участник
|
![]() Цитата:
У моїх - 5000К. Оптимальний відтінок, я рахую. Дані ЛЕДи, одні з небагатьох, які я рекомендував би. Галка (світлотіньова границя, як в галогенової лампи) чітка. світло рівномірне по заливці і відтінку. І великий "+" даних ламп, що при вкл. дальнього - ближній не виключається. Наяву це досить офігенно. Ні в якому разі не брати ЛЕДи по ціні однакові з Найтбрекерами! Я задовбався відсилати людей здавати це г...но назад. Воно тупо не регулюється нормально на дорогу (нагадаю, крім іншого - я займаюсь регулюванням фар. Тобто - "в темі"). Хто хоче капець як бюджетно - такі ![]() UPD: Не вздумайте ставити будь-які ЛЕДи в звичайні лінзи. Світла - не буде! Тобто, правильне світло буде, але завдяки лінзі, а конструкція лінзи (лінза+ маленький отражатєль) дасть світло по силі як пів нормальної галогенки)) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 19.02.2008
Звідки Ви: Чернигов - база, а вообще катаюсь по всей Украине и не только.
Вік: 55
Дописи: 4.839
Поблагодарили 1.293 раз(а) в 837 сообщениях
|
![]()
Я правильно понял, что ставятся без всяких переделок, линз и обеспечивают правильную границу?
![]() |
#6 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 02.04.2008
Звідки Ви: Киев, Голосеево
Вік: 65
Дописи: 4.120
Поблагодарили 387 раз(а) в 269 сообщениях
|
![]()
И кулеров нет, крышка фары как закрывается
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Аксакал
|
![]()
![]() |
#8 |
Участник
|
![]()
даю хорошу відповідь)) Почнемо з кінця.
Якщо ідеться про дешеві діоди, як на картинці, то - сталяться без геморою, кришка закривається нормально, галка нормальна, сам на таких днів 10-12 катався. Не сподобалось в них таке: шуми на слабкому сигналі радіоприймача, і не в рази краще світло, але краще десь на третину чим у топ галогенів. Є фотки, але на телефоні десь, кому цікаво - скину на вайбер. Захочете - закинете сюди. По "моїх" діодах: Світять краще чим топ галогени рази у два. Шуми на слабкому сигналі радіо є, але набагато меньші, охолодження краще чим у дешевих. Вентилятори "в топку")) Драйвери не помістились в фару. Зробив маленький надріз в кришці біля резинки, суто під кабель і вивів драйвер "петлею" назовні, за кришку. У кого є вайбер на компі - дайте номер, скину фото, як світять. Перекинете сюди, бо мені геморно. |
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Dimych (23.10.2018) |
![]() |
#9 |
Активист
![]() Реєстрація: 16.10.2007
Звідки Ви: Киев
Вік: 65
Дописи: 7.117
Поблагодарили 1.597 раз(а) в 1.006 сообщениях
|
![]() Цитата:
все охлаждение помещается под крышкой, удлинять-резать ее не нужно при движении даже несколько часов - все тепленькое даже для руки пластик не ведет... также ближний+дальний ну и фишка лэдов - включаются мгновенно, быстрее галогенок и тем более быстрее ксенона подморгнуть дальним - все четко зы. у меня 4300 - еще "теплее" по свету
![]() |
#10 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 19.10.2008
Звідки Ви: Київ, Березняки
Вік: 45
Дописи: 4.999
Поблагодарили 570 раз(а) в 424 сообщениях
|
![]()
Поставив собі місяць назад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] замість А340 що стояли 2 роки, одна лампа почала мигати.
Все влізло в лампу, нічого з зовні ставити не треба і це мене в першу чергу радує бо легко можна поставити звичайну лампочку в будь який момент. На відміну від попередника є чітко виражений ближній і дальній. Брав 4300К. В неділю вночі повертався по трасі - мене влаштовує (краще попередника). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Старожил
Звідки Ви: Хмельницкий
Вік: 60
Дописи: 915
Поблагодарили 252 раз(а) в 197 сообщениях
|
![]() Цитата:
2. Довго очікували отримання ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Участник
|
![]() Цитата:
Чим вони кращі за такі базарні леди за 500 грн? Відповідь - нічим. ![]() Надоїло товкти одне і те ж: ЛЕД має по максимуму геометрично відповідати галогенній лампі! Тоді і тільки тоді буде "нормальне" світло! Приклад на картинці: ![]() ![]() ![]() І тільки на таких діодах, як на даних фото. Ніяких здоровенних СОВ-діодів, ніяких діодів з лінзочкою. Тільки "маленькі квадратні" полоски двох виробників діодів - CSP або Philips. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Аксакал
|
![]() Цитата:
У мене прийшли лампи з конфігурацією і типом світлодіодів як на твоєму останньому фото, тому не плюй в юшку поки не спробував. На відміну від тебе, я не хвалив і не пропихав конкретний бренд, а лише розповів про свої пошуки/вибір/експлуатацію і поділився інформацією на форумі, на якому зареєстрований більше 10 років. Що таке КОВ, характеристики і інші тех параметри я знаю, не з ютуба |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Аксакал
|
![]() Цитата:
Якщо дуже треба, можу люксометром проміряти освітленість на фарі, або в Києві подїхати і самостійно подивитись. 2. Прийшли десь за 3 тижні. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Аксакал
|
![]()
А как с нагревом, радиаторы справляются? И ещё вопрос, как с световой границей - галкой? Фото нет?
![]() |
Мітки |
led, лампы, светодиоды |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
автомобильные приколы | ПРАКТИК | Весёлые картинки | 1064 | 29.06.2021 22:18 |
Запорожье Автомобильные подушки | Vovank7777 | Запорожье - беседка | 3 | 07.10.2013 20:55 |
ERGONомичные автомобильные зеркала | KIRILL | Оптика (свет, ксенон, фары, фонари) | 9 | 09.07.2010 09:27 |