|
Реєстрація | Articles | Все альбомы | ЧаПи | Календар | Новые темы | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
Диски, шины все что касается колес |
Рекламные ссылки: |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#27 |
Новичок
Звідки Ви: Киев
Вік: 50
Дописи: 7
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
![]()
Так, ні вперед, ні назад.
Між шиною та кромкою переднього бампера - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] та переднім бризговиком - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] близько 1,5-2,0 см, а при повороті коліс залишається близько 0,5-1,0 см. Але жодного разу не торкається. Рух назад на підйом не знаю - не було нагоди перевірити. Але якщо і трапиться такий випадок раз на рік на відстань 5 метрів - це не буде критично ![]() ![]() ![]() Ще раз повторюю: підрізати нічого не потрібно взагалі. В мене ще думка: на відміну від *Alex*, в якого стоїть внедорожна шина з гострим кутом края, в мене шина для асфальта з закругленими краями - можливо причина ще й в цьому. P.S.Модель 2012 року, вир-во Богдан, Черкаси. |
![]() |
![]() ![]() |
Мітки |
235/70р16 |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Продам Ботинки 46 размер. | Герман | Быт, дом, сад-огород, связь, кино-фото и прочее (Барахолка) | 1 | 05.02.2016 12:06 |
Встреча с ГАИ (из личного опыта и не только) =флуд удаляется= | energy | Нарушаем? | 457 | 11.11.2013 19:22 |
Харьков Отличный повод отдохнуть | GAVS | Харьков - Где отдохнуть | 23 | 28.12.2009 15:43 |
Рекламные ссылки: |