Re: Tucson 2.0 или 2,7
Дочитав до кінця. Уважно читав всі аргументи за і проти. Вирішив написати як я робив свій вибір. Тому хто вже має свій Тусан буде нецікаво. Може зацікавить когось із майбутніх власників.
1. Чому вибрав саме Тусан - пропускаю.
2. Для мене має значення витрата палива і тому вибрав 2,0.
3. Механіка, чи автомат - механіка. Аргументи за автомат:
-не треба виконувати "важку роботу" по перемиканню передач.
Аргументи за механіку:
-менші витрати палива (див. п.2);
-ймовірні додаткові витрати на обслуговування і ремонт автомата;
-досвід водіння довів роботу по перемиканню до ступеня автоматизму і тому це за "важку роботу" не вважаю. Просто не помічаю. Погоджуюсь, що з автоматом з часом подружився б і було б ще комфортніше, але на момент покупки механіка перемогла.
4. Іноді треба, дуже нечасто але таки треба 4 WD.
5. Хотів шкіряний (чи який він там) салон, бо однозначно не хотів велюру. Аргумент взяти подешевше велюр і перетягти навіть справжньою шкірою або алькантрою навіть не розглядався. Читав що Лірник свого дизеля перетягнув всього. Так він хотів дизеля, а їх в шкірі нема. А бензинові є. Так якого брати велюр, щоб ту ж різницю в ціні вкладати в перетяжку?
Так от що виходить: Тусан 2.0, 4 WD, МТ, а в придачу (навіть не розраховував, не мав особливих побажань, але така комплектація) круїз, люк, парктронік і дзеркала складаються кнопкою. Особисто для мене - супер-пупер.
Перечитані вище аргументи на користь 2,7 вважаю аргументами за Фрейдом - на підсвідомості. А саме:
1. "У мене краща динаміка". Так Тусан не болід. І фури, як було зауважено попердніми ораторами, обганяють навіть Таврії. 142 к.с. для обгону ФУР, якщо треба таке уточнення, достатньо.
2. "Для міста вистачає 2,0 а от для траси мало, треба 2,7". Ця теза взагалі не аргументувалась. Просто слова.
3. "У 2,0 недостатньо тяги для форсування говн". Ну так Тусан і не оффроад жип. А для "помірних говн" тих же 142 к.с. вистачає з головою. А якщо таки вдалось його "укласти намертво", то це вже питання до прокладки. І ще, при навіть гіпотетично кращих можливостях форсувати "говна" у 2,7, я зможу знайти такі, де і 2,7 гарантовано ляже.
4. "Я себе впевненіше почуваю в більш потужній машині. Була б ще більш потужна - взяв би її". Це точно, і я абсолютно серйозно, за Фрейдом. І так воно і є! Тільки емоції і підсвідомість. І для деяких людей це реально найвагоміший аргумент. Хай ніхто не ображається на мене за ці слова. Тільки тут відсутня економічна складова, яка для мене особисто має значення.
Як резюме: зараз у ХМУ акція. Всі Тусани в одну ціну. Взяв би точно такого. Аргументи ж не змінились!
|