Перегляд одного допису
Старий 23.10.2018, 19:04   #4
avtomaster
Участник

Звідки Ви: переважно Рівненщина...
Дописи: 238
Поблагодарили 53 раз(а) в 32 сообщениях
Типово Відповідь: Re: Відповідь: Автомобильные LED лампы.

Цитата:
Допис від koka-ftp Переглянути допис
Кельвин это -термодинамическая температура)
если брать лед, то только в линзе..всё остальное УГ имхо....повторюсь ещё раз...наш "рефлектор" рассчитан на галоген онли!!!
ЛЕДки ось такі і тут же брав: https://xenon-odessa.com.ua/p6081228...lampy-cl7.html
У моїх - 5000К. Оптимальний відтінок, я рахую. Дані ЛЕДи, одні з небагатьох, які я рекомендував би. Галка (світлотіньова границя, як в галогенової лампи) чітка. світло рівномірне по заливці і відтінку. І великий "+" даних ламп, що при вкл. дальнього - ближній не виключається. Наяву це досить офігенно.

Ні в якому разі не брати ЛЕДи по ціні однакові з Найтбрекерами! Я задовбався відсилати людей здавати це г...но назад. Воно тупо не регулюється нормально на дорогу (нагадаю, крім іншого - я займаюсь регулюванням фар. Тобто - "в темі").

Хто хоче капець як бюджетно - такі Серед дешевих - дуже не погані.

UPD: Не вздумайте ставити будь-які ЛЕДи в звичайні лінзи. Світла - не буде! Тобто, правильне світло буде, але завдяки лінзі, а конструкція лінзи (лінза+ маленький отражатєль) дасть світло по силі як пів нормальної галогенки))
avtomaster зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Aviator (23.10.2018), Dimych (23.10.2018), SEL (23.01.2019), Мих@лыч (23.10.2018)
Рекламные ссылки:

Время генерации страницы 1,81485 секунды с 9 запросами