Цитата:
Допис від Gonzo

Дивна поведінка, враховуючи те що намагаєшся знайти причину у витраті масла.
і тут купівля такого -невідомо якого походження,
наскільки мені відомо для WOG усю лінійку масел і не тільки фасує у Львові компанія Венол - яка є представником нібито німецького бренду Venol, якого насправді не існує як і виробничих потужностей.
Й при тому що жодної інформації на тильній етикетці про те яке насправді масло(якого виробника) там (в каністрі) не зазначено (принаймі так було усі попередні роки)
Тобто я не можу сказати якої якості там насправді масла, адже походження фактично невідоме.
як на мене окрім необдуманого вчинку ще й значна переплата за товар сумнівної якості.
|
Ігоре, нічого дивного немає. Придбав ситуативно під час заправки газом на АЗС WOG перед самим перетином кордону, про всяк випадок, 1 л - 189,00 грн. Просто вже не було часу в Береговому шукати ХАДО, яке залив півтора місяці тому.
Безумовно, про якість мастила WOG ніякої інформації не маю, при купівлі лише сподівався, що такий потужний концерн на своїй АЗС відверту "бодягу" під своїм брендом продавати не буде. За 500 км ознак "конфлікту" різних мастил не виявлено, принаймні, візуально.