Цитата:
Допис від Logan3x
1. Ну работал же он до этого? Зачем сильно мудрить? Я так думаю. 2. Сажа значит в трубе присутствует? У меня тоже к сожалению. 3. Я так понял по постам, что после замены масла двигатель взял не много масла, но потом апетит вырос.
|
1. Якщо, не дай Бог, доведеться знімати ГБЦ, то шліфуватиму площину для збільшення ступеню стиснення. Це зовсім не "мудрити", а допомогти двигуну значно ефективніше ( і по збільшенню тягового моменту, і по зменшенню споживанню палива) працювати. Двигуни, зокрема, французькі, що з заводу оснащуються ГБО, мають ступінь стиснення 12-14 - цього просто вимагає процес згорання газу в циліндрах ДВЗ.
2. Сажі як такої немає. Якщо сильно потерти пальцем трубу, то на пальці буде ледь помітне забруднення. Для порівняння - якщо провести пальцем по ніби то чистій поверхні кузова автомобіля, то на пальці забруднення буде навіть сильніше.
3. Не зовсім так. Це мастило двигун почав "споживати" практично зразу і на протязі всього часу їзди на ньому. Хоча до цього використовував
напівсинтетичне мастило Shell Helix HX 7 new API SN і його споживання складало 0,5-0,8 л/10 тис. км. Думаю, просто мастило фірми "Orlen", що я використовував, не для мого двигуна - багато хто на ньому їздить і все нормально.