Перегляд одного допису
Старий 09.04.2018, 17:10   #298
sergio1965
Старожил

Звідки Ви: Хмельницкий
Вік: 60
Дописи: 915
Поблагодарили 252 раз(а) в 197 сообщениях
Типово Re: Двигатель начал брать масло ((( много

Цитата:
Допис від Logan3x Переглянути допис
1. Ну работал же он до этого? Зачем сильно мудрить? Я так думаю. 2. Сажа значит в трубе присутствует? У меня тоже к сожалению. 3. Я так понял по постам, что после замены масла двигатель взял не много масла, но потом апетит вырос.
1. Якщо, не дай Бог, доведеться знімати ГБЦ, то шліфуватиму площину для збільшення ступеню стиснення. Це зовсім не "мудрити", а допомогти двигуну значно ефективніше ( і по збільшенню тягового моменту, і по зменшенню споживанню палива) працювати. Двигуни, зокрема, французькі, що з заводу оснащуються ГБО, мають ступінь стиснення 12-14 - цього просто вимагає процес згорання газу в циліндрах ДВЗ.
2. Сажі як такої немає. Якщо сильно потерти пальцем трубу, то на пальці буде ледь помітне забруднення. Для порівняння - якщо провести пальцем по ніби то чистій поверхні кузова автомобіля, то на пальці забруднення буде навіть сильніше.
3. Не зовсім так. Це мастило двигун почав "споживати" практично зразу і на протязі всього часу їзди на ньому. Хоча до цього використовував напівсинтетичне мастило Shell Helix HX 7 new API SN і його споживання складало 0,5-0,8 л/10 тис. км. Думаю, просто мастило фірми "Orlen", що я використовував, не для мого двигуна - багато хто на ньому їздить і все нормально.
sergio1965 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 0,42184 секунды с 9 запросами