Показать сообщение отдельно
Старый 06.04.2018, 09:13   #2426
palysik
Старейшина
0175
 
Аватар для palysik
 
Регистрация: 01.07.2010
Адрес: г.Никополь Днепропетровская обл.
Возраст: 56
Авто: Subaru Outbeck AWD 2018
Сообщений: 1,451
Сказал(а) спасибо: 605
Поблагодарили 483 раз(а) в 267 сообщениях
По умолчанию Re: Выбираем "летнюю" резину

https://bfshina.ua/ua/shyny/nokian/n...-r16-115-112q/
Літні шини Nokian Rockproof 225/75 R16 115/112Q


Nokian Rockproof - міцна шина для суворого бездоріжжя
Новий продукт Nokian Tyres, шина Nokian Rockproof, пропонує надзвичайну зносостійкість для професійних водіїв і прихильників бездоріжжя.
Nokian Rockproof не боїться кам’янистих доріг, а також складних для водіння лісистих і гірських районів. Ця нова міцна шина – невтомна трудівниця з бездоганно прорахованим поєднанням властивостей. В умовах бездоріжжя вона впорається з найнесподіванішими перепонами.


Всі шини Nokian в нашому магазині Нова стійка до порізів гумова суміш протектора Nokian Rockproof Hybrid та агресивний малюнок протектора забезпечують шині найвищий ступінь захисту в суворих умовах бездоріжжя.
Nokian Rockproof призначена для легких вантажівок, позашляховиків і експлуатації в умовах бездоріжжя. Шину розроблено в співпраці з підрозділом Nokian Heavy Tyres і протестовано професіоналами в реальних умовах на шахтах і кар’єрах у Європі та Північній Америці.


Nokian Rockproof – це унікальне втілення практичного досвіду найпівнічнішого виробника шин у світі. У ній поєднуються особлива зносостійкість шини для важкої техніки і комфорт легкової шини.
У Європі представлено 8 типорозмірів нової шини з індексом швидкості Q (160 км/год).


Nokian Rockproof: точна керованість, довший термін служби
Оптимізована узгодженість блоків протектора забезпечує більш точну керованість і стійкість.
Два різних бічних кути і зигзагоподібна підтримка блоку з боків гарантують, що ламелі протектора шини залишатимуться жорсткими і дно канавок протектора не буде пошкоджене навіть в екстремальних ситуаціях.


Посилена верхня частина боковини надає додатковий захист від проколів і зменшує ризик порізів гострим камінням.
Виштовхувачі каміння на дні канавок цієї міцної нової шини унеможливлюють застрягання в протекторі гострого зазубреного каміння та подальше його переміщення вглиб структури шини. Виштовхувачі каміння подовжують термін служби шини і забезпечують додатковий захист, запобігаючи пошкодженню, особливо на нерівній місцевості.

Aрамідна боковина – «бронежилет» для шини
Технологія Aramid Sidewall, розроблена Nokian Tyres, пропонує новий рівень міцності і захисту шини у важких умовах водіння.
До складу гумової суміші для боковини додано надзвичайно міцне арамідне волокно.


Це волокно зміцнює боковину шини, робить її більш стійкою до потенційно небезпечних ударів і порізів. У разі пошкодження боковини шину зазвичай доводиться міняти. Арамідне волокно також використовується в аерокосмічній галузі й оборонній промисловості.
На боковині цієї нової шини розташований унікальний червоний логотип Rockproof. Спочатку логотип використовуватиметься у типорозмірі 315/70R17, а пізніше, й в інших типорозмірах.

«Водіння в умовах бездоріжжя і професійна експлуатація в режимі високих навантажень вимагають від шин граничної зносостійкості, зокрема, надійного захисту від проколів.
У таких умовах термін служби шин, на жаль, короткий. Випадкове пошкодження шини пов’язане з істотними витратами, а заміна означає додаткову роботу.
Шина Nokian Rockproof має відмінну стійкість до порізів завдяки властивостям гумової суміші протектора, розробленої спеціально для використання на шахтах. Потужна структура й зміцнені арамідним волокном боковини захищають шину від бічних пошкоджень. Цей продукт був розроблений для того, щоб підвищити ефективність експлуатації в жорстких промислових умовах
», – каже Оллі Сеппала, менеджер з розвитку продуктів Nokian Tyres.

Основні інновації Nokian Rockproof
  • Гумова суміш протектора Nokian Rockproof Hybrid. Екстремальна стійкість до порізів – більше робочих годин. Новий склад гумової суміші протектора Nokian Rockproof Hybrid розроблений спеціально для експлуатації в складних умовах гірничодобувної галузі і бездоріжжя. У ході промислової експлуатації спецтехніки на шахтах і кар’єрах, а також під час мандрівок бездоріжжям на перший план виступає надзвичайна стійкість шин до порізів.
  • Виштовхувачі каміння на дні канавок. Підвищення зносостійкості. Виштовхувачі унеможливлюють застрягання гострого зазубреного каміння в протекторі та його подальше переміщення вглиб структури шини. Такі видалячі каміння підвищують термін служби шини і забезпечують додатковий захист від пошкоджень.
  • Новий рівень міцності і захисту: технологія Aramid Sidewall. Арамідне волокно зміцнює боковину шини, тим самим посилюючи її та забезпечуючи захист у складних дорожніх ситуаціях. Арамідне волокно робить боковину шини більш стійкою до потенційно небезпечних ударів і порізів.

__________________
НЕ ЕЗЖУ БЫСТРЕЕ ЧЕМ, ЛЕТАЕТ МОЙ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛЬ, НО ИНОГДА ОН СВОЛОЧЬ ТАК ЛЕТИТ КУДА-ТО, ШО ХРЕН ЕГО ДОГОНИШЬ ....
palysik вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Пользователь сказал cпасибо:
alexboy (07.04.2018)
 
Время генерации страницы 0.87551 секунды с 9 запросами