Перегляд одного допису
Старий 21.04.2017, 16:36   #147
Gonzo
Старожил

Звідки Ви: м.Львів-м.Новояворівськ
Вік: 44
Дописи: 519
Поблагодарили 169 раз(а) в 98 сообщениях
Типово Відповідь: Re: Продам аммортизаторы Kayaba на Tucson

не засмічуватиму тему - просто подякую п.Kulinenko за прислухання до моєї поради й винесення правдивої/достовірної інформації на загал.
Дякую!
Нажми для просмотра всего текста
Дякую за відповідь, та думаю ви зрозумієте мене (бо вже протягом 11ти років я продаю мастильні матеріали сміло кажучи про країну походження товару - й дуже часто чую що - "так це ж всього лиш якесь польске масло, а тут нам пропонують справжнє "made in Germany", (яке насправді навіть не знає що таке межі зовнішньої України). Тому на мою скромну думку Ви м'яко кажучи вводите в оману потенційних покупців, надаючи їм недостовірну інформацію, й маніпулюючи основним слоганом та прапором на центральній сторінці Вашого сайту, бо нічого спільного з Британією там не має, адже будь хто з достатньою кількістю коштів може знайти більш менш пристойного виробника запчастин в Китаї - зареєструвати собі Бренд нейм і відповідно сайт (хоч з сейшельською реєстрацією, яка слугуватиме лише кіркою для заманювання)
Думаю й тут на сайті ви з'явились не тому що маєте туксон, а лише для продажу (інакше б в профілі по авто була б якась конкретика)
Так як я являюсь перш за все учасником клубу - бо володію саме таким транспортним засобом, що відповідає форуму, і лише в 20%(будемо щирі, гляньте на дату моєї реєстрації, й можемо дізнатись коли хто у мене щось вперше придбав) мабуть продавцем тут свого товару - думаю це обговорення варто не приховувати в приватній переписці, а винести на загал.
Люди повинні обирати свідомо, їм потрібно доказувати переваги (вартість, тести, технічні параметри)навіть якщо це й Китай (багато з нас, свідомо самі купували безпосередньо там же, я не вийняток), а не прикриватись ширмою.
Дякую.
Gonzo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 0,42506 секунды с 9 запросами