Цитата:
Допис від Nikolsky
Там если вы обратите внимание все эти доработчики указывают что под такую переделку дросселя нужно обязательно менять прошивку..... естественно эффект будет.......только не от дросселя  Эта тема уже избита и на лачетти клубе и на ланосе... и на куче других.
|
Неправда. Я цей самий "доработчик" з досвідом більше 300 шт. модернізованих дросельних патрубків і відповідально стверджую, що зовсім не обов'язково коригувати параметри АСУД. Принаймні, я модернізував собі дросельні патрубки і на Ланос, і на Тусан, але при цьому ніяких коригувань саме під цю модернізацію не проводив - система у нас адаптивна. Хоча я завжди казав, що при будь-яких якісних змінах в сумішоутворенні абсолютно не зайвим буде коригування параметрів АСУД, або, як ви кажете, "перепрошивка". Простий приклад. При заміні засміченого повітряного фільтра на новий (незасмічений) наповнення циліндрів двигуна покращується (інакше не було б сенсу замінювати повітряні фільтри), але ж ви кожного разу "прошивку" не міняєте - під чистий фільтр, а потім під засмічений ? Зрозуміло, що не міняєте. І якщо замінюєте спрацьовані свічки на нові, теж в роботі двигуна проходять якісні зміни, але заміна свічок зовсім не вимагає коригування програми АСУД. Так само із модернізацією дросельного патрубка.