Цитата:
Допис від Лірник
Вчора перевзувся на зимові колеса.
З майстром передивилися зняту гуму- Premiorri Solazo 215/65 R16 98H .
Все добре- виглядає як нова. За сезон ( з березня по листопад) майже не стерлася.
Нажми для просмотра всего текста
Немає вирв, "груш", відслоювання чи ще чогось, добре балансується.
Відкатав сезон і далі буду наступного року.
Дуже задоволений.
Стосовно зауважень що через три роки гума портиться і т.д., скажу так-
Я вже перепробував і штатну : 1.бріджстоун, 2. данлоп 3. континенталь - жодна не виходила три сезони.
Жодна.
Тому я розраховуючи вартість гуми думаю так:
Ціна дорогої - близько 2400 гривень за колесо( в середньому).Ціни на 2016 рік.
Ходить два сезони гарантія. Третій- не факт.По власному досвіду.Їжджу багато.Добре приймаємо до розрахунку три сезони.
Нехай.
Ціна цієї гуми Premiorri Solazo 215/65 R16 98H(білоцерківської по факту) - в три -чотири рази менша( я купив через інтернет за 800 гр. колесо.)
Ходить теж два сезони.Гарантія. Один я відходив - на другий точно вистачить - майже не стерлася.Може і на третій - побачу. Балансується, пошкоджень немає.
По відчуттям ніяк не відрізняється від дорогих. Якісь особливі нюанси я не виявив, хоч старався.
Висновок- за ту ціну, що я платив за дорогі колеса, я можу придбати три комплекти Premiorri Solazo 215/65 R16 98H.
Реально дешевше і вигідніше. При тих же параметрах.
Рекомендую.
Для любителів пафосу і дорогих понтів -звичайно треба континенталь брати задорого.
|
Прям чудеса - чудесные ... резина за 800 грн. на уровне и не хуже резины за 2400 грн. , вот это поворот, сижу "грущу". Интересно что там континетали , мишлены и т.д. т.п. разрабатывают, проводят испытания ,вваливают кучу денег в это дело, а их резина "понтовая" не лучше резины созданой "неделю" назад и стоимостью в три раза дешевле. Это ЧУДО!!!! которое произошло у нас на глазах

думается мне что все "понтовые" заводы в ближайшем будующем закроются за ненадобностью в свете не эфективности своего производства )))