Цитата:
Допис від Лев
Цитата:
Допис від Олександр
суть у тому, що для будь-якої машини можна створити умови, з яких вона не вибереться.
більш того, для будь-якої пари машин можна створити умови, з яких одна вибереться, а інша - ні.
і якщо на піску не треба було зупинятись, тобто немає різниці між 2д та 4д, то, будьте впевнені, існують умови, де між 2д та 4д різниця є...
|
Так у тому то і річ, що у повсякденному міському житті таких умов НЕМАЄ. Тому платити за те, що не використовується кожен день (4ВД) і можливо колись буде використовуватись в спеціальних умовах (які ми самі спеціально і створимо), з моєї точки зору не має ніякого економічного сенсу. А те, що такі умови існують (у когось в уяві), ніхто не заперечує. В тих умовах навіть офф-роудні джипи сідають на пузо і потім їх тягають лебідками. Але там ні 4ВД, ні 2,7л не допоможе.
Спросите у Медведа, что случилось с его 4ВД, когда он заехал в такие условия и в механизм задних колес через сапун зашла вода.
|
В паспорте чётко написано, что после КАЖДОГО преодолевания брода требуется замена масла в заднем мосту!
Я этого не сделал и пострадал на замену подшипника муфты включения заднего моста.
А вот когда в КАЗАНТИПЕ по пляжу Мы вечерком отжигали,то один Я катался, остальные сели...
ЯКШИ?