Шановна, Lana CK.
КАСКО я мав перших два роки після купівлі авто. Але після того, як у мого доброго знайомого (також з повним КАСКО) вночі під домом згоріло авто і СК завдяки отаким "блохам" вже 3 роки з ним судиться і, схоже, так і не заплатить, я від цього відмовився.
Завдяки досвіду форумчан я отримав чимало корисної мені інформації про якість товарів і послуг на авторинку, завдяки чому оминув немало потенційних халеп. Тому зауваження вуличних гравців, що якщо сам не граєш, то не заважай іншим, не сприймаю.
По суті ж Вами сказаного зауважу наступне.
1. Я вважаю страхову справу в цілому корисною і потрібною і тому найменших намірів тролізму не маю.
2. Я не стверджую, що АХА буде в тому, чи іншому випадку платити, чи не платити. Все що Ви сказали вище, це не більше, аніж запевнення продавця, що у нього товар свіжий.
3. Я незадоволений тим, що страхові угоди всіх СК складені так, що платити, чи не платити фактично вирішує сама СК , а не прописані в договорі умови. Потенційно страхові у будь-який потрібний момент можуть знизити рівні виплат чисто за рахунок неоднозначності трактування виписаних у договорах умов. Це мені нагадує, як колись у колгоспі простий селянин, щоб не померти з голоду мусив йти до скирти красти. "Добра" наша держава закривала на це очі. Але за потреби легко такого брала за дупу.
4. Справедливість п.3. я Вам на пальцях довів. Жодного аргументу за те, що Ваша страхова не зможе абсолютно законно застосувати відмову у наведеному мною в попередньому пості випадку Ви не навели. Вся Ваша аргументація зводиться до голослівних запевнень на кшталт: Ой, як Вам не встидно про нас таке думати, ми своїх клієнтів любимо і т.п. Ну чисто, як наша влада любить свій народ

. Повиписуйте у договорах строгі і справедливі правила і клієнт до Вас без реклами і Ваших запевнень у вічній вірности попре. А я буду в числі перших

.