Показать сообщение отдельно
Старый 04.12.2013, 12:48   #6
Энди
Участник
 
Аватар для Энди
 
Регистрация: 02.03.2008
Адрес: Киев, Оболонь
Возраст: 40
Авто: Hyundai Tucson
Сообщений: 299
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 36 раз(а) в 27 сообщениях
По умолчанию Re: Страхування від ризиків є справою ризикованою.

в таком случае расширю ответ - отказ и несвоевременное исполнение обязанностей:

3. ВИНЯТКИ ІЗ СТРАХОВИХ ВИПАДКІВ І ОБМЕЖЕННЯ СТРАХУВАННЯ
3.1. Страховими випадками не визнаються події, які настали внаслідок або під час:
3.1.1. ядерного вибуху, впливу радіації або радіоактивного забруднення, військових дій, маневрів або інших військових заходів, громадянських війн, масових безпорядків терористичних актів;

19. ВІДПОВІДАЛЬНІСЬ СТОРІН. ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.
19.1. За невиконання або неналежне виконання обов’язків за Договором Сторони несуть майнову відповідальність шляхом сплати пені в розмірі 0,1% від суми простроченого платежу (крім страхового платежу) за кожний день прострочення, але не більше подвійної облікової ставки НБУ, встановленої на кінцеву дату такого платежу.
19.2. Сторони звільняються від відповідальності за несвоєчасне виконання обов’язків за цим Договором при настанні обставин непереборної сили (форс-мажор) і безпосереднього впливу таких обставин на можливість виконання Сторонами обов’язків під час дії цих обставин.
19.2.1. Під обставинами форс-мажору розуміються:
- війна, вторгнення, ворожі дії іноземних держав (незалежно від факту оголошення війни);
- громадянська війна, заворушення, повстання, революція, узурпація влади, військове або надзвичайне становище, страйк, державний переворот, тероризм, військова диктатура;
- стихійні лиха;
- блокада, ембарго, валютні обмеження, зміни в законодавстві та інші дії держави (органів влади), що роблять неможливим виконання Сторонами своїх обов’язків.
19.2.2. Сторона, для якої склалася неможливість виконання обов’язків внаслідок впливу обставин непереборної сили, повинна надати іншій Стороні письмове підтвердження про настання таких обставин та про їх безпосередній вплив на можливість виконання обов’язків.
19.2.3. Відповідним доказом виникнення та припинення обставин форс-мажору вважається офіційне підтвердження, що надається уповноваженим компетентним органом держави, яке повинно бути направлено Стороною, яка підпала під дію даних обставин іншій Стороні. Сторона, що підпадає під дію обставин форс-мажору, має право перенести термін виконання обов’язків за цим Договором на період, протягом якого будуть діяти зазначені обставини.
__________________
050 351-92-99 Андрей, ЧАО "СК "Украинская страховая группа"
Энди вне форума   Ответить с цитированием Вверх
 
Время генерации страницы 0.59771 секунды с 9 запросами