Цитата:
Допис від Тушелюб
В результаті цього замість оголошених великими буквами на плакатах і білбордах 5% страхової премії я для того, щоб повернути (в разі чого свої 120 т.грн) заплачу СК 6+12=18 т.грн, що складає 15% від застрахованої суми. Це пряме намагання СК привласнити собі додаткові кошти клієнта, палець об палець не вдаривши при цьому, що їх заробити якимись додатковими послугами клієнту.
|
куда вы 12 заплатите, простите? ))) считаем гипотетические деньги ещё их и присваиваем))
и возвращать свои 120 - это на первом месяце страхования, на последнем это 108 (авто стало дешевле) - и они же (108) на первый месяц страхования на следующий год, так ведь?

для вас опять же выходов несколько - 1) не страховать авто, не приняв а-ля скрытую франшизу по тоталу 10% ГОДОВЫХ, напомню, раньше по угону норма франшизы были теж же 10%..сейчас - 3 - 7%% на рынке )
и , кстати, в
АХА франшиза по тоталу как
по повреждениям, 0,5% например, + износ по тоталу 10% годовых. У некоторых СК по тоталу франшиза равна франшизе по угону (3,5,7,10%) + износ...
2) ждать светлое будущее
это как бы понятно, просто я думаю в нашем диалоге кто-то может найти много полезного) вот