Перегляд одного допису
Старий 09.11.2011, 11:02   #34
Тушелюб
Старейшина
0017

Звідки Ви: Львів
Вік: 66
Дописи: 1.324
Поблагодарили 333 раз(а) в 159 сообщениях
Типово Re: Страхування тільки від угону

Цитата:
Допис від Наталья_S Переглянути допис
Для порівняння програми "НЗ+тотал" можу теж Вам відправити умови страхування.
Я вирішив передивитись умови УСГ, бо давненько вже не страхувався і надіявся, що щось змінилось у цій царині. Але нового (на мій погляд) поки що нічого нема. УСГ, як і будь-яка інша наша СК у договорі до найменшої дрібнички (деколи аж смішно з їхніх дробових значень відсотків) забезпечує свої риски, а от коли йдеться про ризик клієнта, то тут чи не більшість описано поверхово, або багато чого й "забуто". Я лише частину з бажаного прокоментував у договорі УСГ, за що Енді у тактичний спосіб мене відфутболив зауваженням, що інші ж клієнти (навіть юристи!!!) стільки зауважень не мають. Для мене це несерйозний аргумент. При тому, що УСГ (за відгуками) таки дійсно (принаймі зараз)намагається вести чесну гру з клієнтами, я б волів, щоб мій інтерес було забезпечено відповідними умовами у договорі, а не "добротою" СК до мене.
Втім, якщо я Вас ще не розчарував, то відправте свій договір. За чесних умов, без недомовок, я застрахувався б на "угон". Я пошукаю свою відповідь УСГ. Не впевнений, що мені багато у ній доведеться виправляти .
Тушелюб зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Рекламные ссылки:

Время генерации страницы 2,22558 секунды с 9 запросами