Re: Блок управления полным приводом.
Отримав сьогодні плати, і після того як розпакував, виявилось що прийшло лише 10 шт. Після розмови з виробником, він пообіцяв що за 2 дні відправить решта...
Тим не менше, за сьогодні спочатку дня зробив перший зразок та випробував його, у тому числі у кліматичній камері при температурах від -40 до + 50 градусів (при всіх температурах перемикання режимів, вимикання/вмикання) Все працює.
До вечора на 50% спаяв решта 9 плат і маю надію що завтра завершу роботу над ними.
Додатково хочу спробувати до завтра завершити, оскільки або у середу або п'ятницю буду у Києві (м. Лівобережне) і якщо будуть бажаючі то можемо після обіду встановити один з блоків... (день буду обирати по наявності квитків на потяг) Тільки авто розбирати я не вмію, так що пробувати можемо з людьми, у яких руки вірно ростуть для цих справ...
Тепер певний нюанс: Зібравши перший блок за Вашими пропозиціями, і як на мене, 3 секунди для мене була ціла вічність... Спочатку подумав що я помилився з часовими затримками, і перевірив на задаючому генераторі (виявилось 2,8 секунди) І якщо хтось не дотримає кнопку щоб ввімкнути повний привід на бездоріжжі - навпаки перейде у 2ВД і засяде... Візьміть в руку годинник, телефон з таймером, і перевірте чи дійсно ставити затримку 3 секунди....
Щойно дивився наявність вільних місць до Києва та назад, висновок: СЕРЕДА
Якщо хтось буде вільний і "буде чим зайнятись" візьму білет на пізніший термін, якщо нікого то на 18-52 буду брати... Є такі поїзди 18-52, 20-18, 21-56, 23-58...
Востаннє редагував Vik-440: 26.09.2011 о 22:25.
Причина: Допис...
|