Перегляд одного допису
Старий 15.08.2011, 20:13   #7
Vik-440
Аксакал
0114

Звідки Ви: Київ, Березняки
Вік: 45
Дописи: 4.999
Поблагодарили 570 раз(а) в 424 сообщениях
Типово Re: Встреча с ГАИ (из личного опыта и не только) =флуд удаляется=

Їду сьогодні ранком на роботу по вулиці, де по дві смуги у кожному напрямку... По правій смузі їхала ГАЗелька з 40-50 км/год. Я і машина перед мною їхали по лівій смузі з 60 км/год. Стояли ДАІшники і на момент коли ми їх проїжджали, передня машина була в рівень з ГАЗелькою, а мене зупинили і сказали що я порушую ПДР, оскільки права смуга для мене була вільна. (я з авто не виходив, а вони у нас вони все знімають на відеокамери побутові...)
Я: я робив випередження іншого транспортного засобу у межах дозволеної швидкості та ПДР.
Він: у нас все зафіксовано на камері як ви порушували ПДР. Пред'явіть документи.
Я: згідно нових змін я можу їх лише пред'явити, (і показую на відстані 30 см)
Він: так, але мені лише переконатись що у вас є документи на цей транспортний засіб. (подивився не беручи у руки.) Повідомлення вам прийде на пошту. Щасливої дороги...

От така вийшла ситуація, і тепер думаю, чим вона скінчиться. По суті напевно нічого і прийти не може, оскільки акту не було, свідків не було, камера побутова... За що саме переживаю, так за те, щоб потім через рік не спливло що був штраф але до мене він не дійшов... Так само потім майнула думка, що може треба було відразу їм на всяк випадок вкатати заяву про відтермінування рішення і виклику у суд (бланки готові вожу з собою).
п.с. на роботі інші водії мене переконували що його слова: "прийде вам на пошту" просто панти і все буде гаразд.
Vik-440 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 0,37864 секунды с 9 запросами