Цитата:
Допис від Dimidrolum
Цитата:
Допис від VIC
Цитата:
Допис від Dimidrolum
Усім привіт. Нажаль я не осилив усі 50 ст. цієї теми і важко робити висновки.
|
А надо осилить...
Иначе - мне лень читать, скажите мне отдельно 
|
Так і знав що хтось так і відповість))) та не лінь читати просто дійсно інформації забагато.
|
якщо коротко то ГБО ставити треба, питання лише в наявності грошей. Обладнання ставити треба тільки у офіціальних представників фірми, що віробляє обладнання і мають декілька річний досвід з обладнання авто. Не слід погоджуватись на встановлення вузлів ГБО від різних виробників (за виключенням баку). Що стосується розходу газа то воно не може бути нижчим ніж 15-20%(данні виробників обладнання) від розходу бензину. Міський цикл на движ. 4WD 2.0 до 13л(бензину)\100 км. Однак це залежить від навичок водіння, сизону та інш.
Особисто я перед тим, як купляв свій Тушкан думав з яким двиг. купувать. Зупинився на бензиновому тому, що не збирався їздити переважно по бездоріжжю, а якщо деколи це буде потрібно то 4WD 2.0 при нормальному до нього відношенні впорається, тай ГБО на нього встановлюється без проблем. Кажу так, бо вже перевіряв і сперечатись на цю тему не буду. Треба всежтаки пам"ятати, що Тушкан це не БТР і по плавнях на ньому їздити не потрібно.