![]() |
Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
Коляску купували новою, користувались близько 1,5 року. Повний комплект. Дощовик і пеленальний матрас навіть не розпаковувався. Стан хороший. Зауваження тільки до ніжок рами - потемнів хром після мийки. Судячи з відгуків - звична проблема. А так коляска чудова і якісна, "на вулиці" серед мамочок притягує до себе увагу :1226: Більш детально, наприклад - [URL="https://shop.mamindom.ua/kolaski-s-rogdenia/18062-koljaska-2-v1-duetto-fluido-orsobello-cam.html"]ТУТ[/URL]
"Живі" фото коляски [URL="https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kolyaska-dityacha-cam-fluido-orsobello-2-v-1-IDqhCYi.html"]ТУТ[/URL] ціна на віддачу 5000грн або бартер на щось цікаве... Пересилка будь-куди за ваш рахунок. Наложеним платежем Новою поштою. |
Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
Купуємо хорошу коляску!))
|
Відповідь: Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
[QUOTE=avtomaster;474720]Купуємо хорошу коляску!))[/QUOTE]
Міняю на кавовий апарат або 2ДІН магнітолу. Для форумчан-покупців за нал буде торг. |
Re: Відповідь: Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
Скину до 4700. Ціна - халява. Шкода, хороша коляска лежить без діла.
|
Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
Продавали мы свои коляски тоже очень долго , для сравнения коляска ABC Design 2 в 1 за которую мы отдавали больше 15000 грн , по итогу продали за 2500 грн. , прогулку того же производителя который тоже стоил немало по итогу продали за 1200 грн. Этот рынок очень вялый , как то вернуть более менее вменяемые деньги не получится.
|
Відповідь: Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
трошки скину. 4500.
|
4250. Торгуємся! Або обмін на диски до Тушканчика.
|
[QUOTE=avtomaster;478909]4250. Торгуємся! Або обмін на диски до Тушканчика.[/QUOTE]
Почитайте мой пост выше, очень сильно повезет если продадите за 2500 грн. Я понимаю что жалко отдавать коляску стоимость 10к+ за копейки , но таковы реалии! Удачной продажи! |
[QUOTE=omts;478917]Почитайте мой пост выше, очень сильно повезет если продадите за 2500 грн. Я понимаю что жалко отдавать коляску стоимость 10к+ за копейки , но таковы реалии!
Удачной продажи![/QUOTE] Я прийняв пост до уваги ще раніше. Дякую. Помаленьку скидаю ціну)) Час іде - з"являються нові батьки, можливо тут хороший товар знайде хорошого нового власника. Як уже писав - торгуємось. Можливий обмін. |
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
4000 - халява для такої штуки... Можливий бартер на щось цікаве мені... Наприклад, iPad, 2ДІН магнітола, кофемашина Saeco...
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Коляска дитяча CAM Fluido Orsobello 2 в 1
Знову попалась на очі. Продам в хороші руки. Торгуємось..
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:24. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!