![]() |
Установка ГБО - Львов
Я поставив два дні тому
Пробіг 157 тис. ГБО - четвертого покоління - Stag 260 EURO Робота по встановленню + б/в балон (52 л) з заправкою 3100 грн |
Re: Установка ГБО (Київ)
так, можливо неправильно виразився
загальна сума 260 євро + 3100 грн |
[QUOTE=Gonzo;416796]так, можливо неправильно виразився
загальна сума 260 євро + 3100 грн[/QUOTE] Підскажіть будь-ласка де встановлювали, і чи ставили варіатор? Дякую. |
[QUOTE=Коля;417250]Підскажіть будь-ласка де встановлювали, і чи ставили варіатор? Дякую.[/QUOTE]
А навіщо Вам варіатор? Це має сенс на машинках без УОЗ. Я перед встановленням також морочив собі та людям голову - це спеціально розкручена тема для того щоб Ви виклали гроші. Так само до речі як газові свічки. Навіть якщо Ви його встановите, УОЗ відпрацює по тій прошивці яка є. |
[QUOTE=Андрey;417669]А навіщо Вам варіатор? Це має сенс на машинках без УОЗ. Я перед встановленням також морочив собі та людям голову - це спеціально розкручена тема для того щоб Ви виклали гроші. Так само до речі як газові свічки. Навіть якщо Ви його встановите, УОЗ відпрацює по тій прошивці яка є.[/QUOTE]
А яке у Вас ГБО, і який на ньому пробіг? |
[quote=Коля;417250]Підскажіть будь-ласка де встановлювали, і чи ставили варіатор? Дякую.[/quote]
Ставив в цього хлопаки 096-218-14-45 Роман територіально позаду сервісу "Пластик" вул Січинського |
[QUOTE=Коля;417672]А яке у Вас ГБО, і який на ньому пробіг?[/QUOTE]
Zenit Pro OBD, редуктор - Tomasetto Alaska, форс. - Valtek (2Om), тор - TugMak 69 л., пробіг - 8000 км |
[QUOTE=Андрey;417746]Zenit Pro OBD, редуктор - Tomasetto Alaska, форс. - Valtek (2Om), тор - TugMak 69 л., пробіг - 8000 км[/QUOTE]
Значить мені просто впарюють варіатор,як додаткову суму до ГБО. |
Re: Установка ГБО - Львов
Усім привіт! Маю питання до одноклубників, чи можете у Львові порадити порядних інсталяторів ГБО, щоб інсталяцію зробити "під ключ" з документами? Вкрай важливо вписати у тех. паспорт, бо не хочу проблем при перетині кордону і на польских теренах.
Я більшість часу у Польщі перебуваю, а там ще вигідніше на газу їздити, до того ж планую відрядження до Любліна, там вже недалеко. Бо щось радять у Київ їхати, невже нема де якісно інсталювати? Розмірковую над комплектом Алекс Оптіма, або Стан Qbox Plus. Заздалегідь дякую! Надіслано від мого ONEPLUS A3003, використовуючи Tapatalk |
Можу порекомендувати цього
0677765331 - Роман, варіатор не впарюють, налаштовують, лише не знаю чи документи роблять (подзвониш хіба що запитаєш), бо я початково ставив в іншого Романа вул Городоцька 224 (біля офісу Київстар) |
[QUOTE=Gonzo;461562]
0677765331 - Роман, варіатор не впарюють, налаштовують, лише не знаю чи документи роблять (подзвониш хіба що запитаєш)[/QUOTE] Задзвонив я до Романа, він був готовий запропонувати інсталяцію від 350 до 500+ Євро, з пакетом документів для МРЕВ. Будемо після вихідних додатково зв'язуватися, докладніше домовлятися про конфігурацію. Він пропонував в тому числі BRC й інших італійців, але я наразі запитав його про хорошу польску систему з OBD + bluetooth. По-перше, маю абсолютну певність що знайду майстра на кожному кутку, по-друге - зможу побавитися на смартфоні в статистику, діагностику або дрібні корекції без необхідністі підключати ноутбук кабелем, по-третє - не хочу переплачувати за італійську систему, бо наврядчі поверну кошти. Бачив що є навіть програми типу бортового комп'ютера на Android до адаптерів STAG з адаптером Bluetooth. На такі мої вимагання він запропонував STAG (Q-BOX Plus), форсунки HANA (колір не обговорювали, передбачую зелені), редуктор STAG 250 до к.с. (відповідає R01, до цієї моделі є підігрів). Чи я правильно розумію що STAG R01 не відрізняється якістю в гіршу сторону від Shark 1500 (знаю що останній максимально підтримує 200 к.с.)? Балон я попросив максимальний Atiker 72l 225х720mm + сховати газовий роз'єм до лючка, щоб не кидалася в око дірка на бампері (хочу спокійно заїзджати на паркінги торгових центрів, а всюди повішали заборону в'їхзду автівок на газі). Запитав також про якісні трубки Faro + Parker щоб не було ніде натяку на запах газу. |
[QUOTE=newbe;462215]Задзвонив я до Романа, він був готовий запропонувати інсталяцію від 350 до 500+ Євро, з пакетом документів для МРЕВ.[/QUOTE]
Встановлюю у Романа на Городоцький 224 прямо зараз. Він, доречі є офіційним ділером Стаг і працює у франшизі ProfiGas. Доречі, форум наш теж продивився після нашого першого контакту. Надіслано від мого ONEPLUS A3003, використовуючи Tapatalk |
[QUOTE=newbe;462971]Встановлюю у Романа на Городоцький 224 прямо зараз.[/QUOTE]
Встановив в минулу п'ятницю, вже проїхав 900 км. Вартість 16700 гривень. Скину фото і опис конфігурації у відповідній темі. Сама процедура встановлення почалася о 8:50 і скінчилася після 19, разом з налаштування під час руху склала 11 годин. Працею обладнання задоволений, тільки поплавок треба буде підкоригувати, бо більше 30% вільного місця у балоні лишається після кожної заправки. Романа на Городоцький 224 рекомендую! Виставлення робилося максимально ретельно, з мінімальним втручанням в автомобіль: мінімальна кількість дірок, жмути проведені максимально логічно, заховані у трубки. Обладнання видає себе тільки кнопкою в салоні, а під капотом видно тільки фільтр, мультіклапан і, глибше, блок управління. У суботу відповідно зареєстрував переобладнання у Львівському сервісному центрі МВС за 190+390грн, з великими пригодами і додатковими видатками 500 гривень на послуги нотаріуса. На кордоні поляки першим ділом перевіряли підкапотний простір і газовий балон. Так що рекомендую перетин кордону тільки з офіційно зареєстрованою ГБО. Надіслано від мого ONEPLUS A3003, використовуючи Tapatalk |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:31. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!