![]() |
Потріскали задні фари.
Вечером мив машину і під певним кутом падіння світла побачив, що задні фари вкриті нерівномірно розміщеними прямими тріщинками розмірами від 0,5 до 2 сантиметрів. Потім дньом під сонцем розглядав, дійсно є. Якщо прижати пальцем на певні тріщини, то їх не видно, у точці нажиму. Пробував сфотографувати, телефонна камера їх не бере. Попробую ще на домашній фотоапарат.
Хто таке діло зустрічав? Фари в мене не биті, оригінали. В голову не приходить ні одна причина такої "деформації". Лампи теж рідні стоять. Тріщини розміщені по всій площі фари... :( |
Re: Потріскали задні фари.
хм. может это не трещины, а царапины от моек, от тряпок?
или все таки пластик на солнце "пошел"... |
не заморачивайся - старение и трескание пластика как такового
солнце часто на них попадает? особенно в жару, как недавно.... |
думаю такое у всех,только ты первый это заметил:D. пластик полюбому пускает трещины но целостность конструкции сохраняется до первого сильного удара.
|
Відповідь: Re: Потріскали задні фари.
[QUOTE=Stason-Tucson;296924]думаю такое у всех,только ты первый это заметил:D. пластик полюбому пускает трещины но целостность конструкции сохраняется до первого сильного удара.[/QUOTE]
З такими темпами, до першого слабого удару. |
[quote=Stason-Tucson;296924]думаю такое у всех,только ты первый это заметил[/quote]Не у всех.подменили на сервисе на китайские :eek: они покрываются мелкими трещинками
|
[QUOTE=Toljanos;296912]Вечером мив машину і під певним кутом падіння світла побачив, що задні фари вкриті нерівномірно розміщеними прямими тріщинками розмірами від 0,5 до 2 сантиметрів. Потім дньом під сонцем розглядав, дійсно є. Якщо прижати пальцем на певні тріщини, то їх не видно, у точці нажиму. Пробував сфотографувати, телефонна камера їх не бере. Попробую ще на домашній фотоапарат.
Хто таке діло зустрічав? Фари в мене не биті, оригінали. В голову не приходить ні одна причина такої "деформації". Лампи теж рідні стоять. Тріщини розміщені по всій площі фари... :([/QUOTE] Вот и у меня х-нь какая-то на правом фонаре ,на прозрачной части, микро трещини (отслоения), как думаете пленка для тонировки решит проблему. И второй вопрос ,фонарь не оригинал отличается от родного (будет видна разница между правим и левый, ). |
Відповідь: Re: Потріскали задні фари.
тріщини на герметичність не впливають.
плівка нічого не дасть |
Re: Відповідь: Re: Потріскали задні фари.
[QUOTE=Toljanos;401531]тріщини на герметичність не впливають.
плівка нічого не дасть[/QUOTE] А внешний вид |
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Потріскали задні фари.
тріщини крім мене ще ніхто не помічав + з моменту ннаписання першого поста в цій темі нічого не змінилось, фари не розвалились. Такщо катаємось і не напрягаємось :)
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:18. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!