![]() |
Re: Расход газа.
[quote=TSAR;469431][/quote]
По последним замерам и просчётам 145 км. короткие поездки+поездки по Киеву с пробками =13,6 (это только газ) + бензин на прогрев. очень надеялся когда брал что передний привод будет литров 11. |
[QUOTE=Logan3x;469617]По последним замерам и просчётам
145 км. короткие поездки+поездки по Киеву с пробками =13,6 (это только газ) + бензин на прогрев. очень надеялся когда брал что передний привод будет литров 11.[/QUOTE] Начинаю "возвращаться с небес на землю". У меня Ланос-1.5 на газу зимой до 13л газа без учёта бенза хавал. Недавно ехал с таксистом на новом Акценте-1.4 мт на газу, он говорит, что по городу иногда и 11л расход бывает, что я хочу от огромной машины с 4вд и 2л мотором?....:) |
[QUOTE=TSAR;469649]Начинаю "возвращаться с небес на землю".
У меня Ланос-1.5 на газу зимой до 13л газа без учёта бенза хавал. Недавно ехал с таксистом на новом Акценте-1.4 мт на газу, он говорит, что по городу иногда и 11л расход бывает, что я хочу от огромной машины с 4вд и 2л мотором?....:)[/QUOTE] В основному питання, думаю, навіть не у системі 4WD, яку можна вимкнути, а в конструкції та налаштуваннях нашого двигуна, який розроблено під 92-й бензин. Для 2004 р. такі нормами споживання палива, можливо, і були адекватними (особливо, для США), а зараз вже ні. Крім того, на заміських шосе свою складову додає ще і високий аеродинамічний опір кузова. Наш Tucson по споживанню палива ще більш-менш адекватний при швидкості не вище 80 км/год. на 5-ій передачі (це близько 2100 об./хв.). До того ж, при роботі двигуна на газі просто необхідно збільшувати його ступінь стиснення хоча б до 12 одиниць. Чи технічно це можливо для нашого двигуна ? Вже давно цікавлюся. |
після заміни трубок низького тиску між редуктором-фільтром-МАП-рампою і хомутів при швидкості 100-110 в заміському режимі після відстрілу двох баків 9,6 л/100км, місто до 11
гарно булькало, тест піною показав все [SPOILER="Піногенератор )))"][IMG]https://irecommend.img.c1.r-99.com/sites/default/files/product-images/8403/klin2.jpg[/IMG][/SPOILER] |
[QUOTE=VIC;469657]після заміни трубок низького тиску між редуктором-фільтром-МАП-рампою і хомутів при швидкості 100-110 в заміському режимі після відстрілу двох баків 9,6 л/100км, місто до 11
гарно булькало, тест піною показав все [SPOILER="Піногенератор )))"][IMG]https://irecommend.img.c1.r-99.com/sites/default/files/product-images/8403/klin2.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE] Підтверджую: потрібно регулярно перевіряти герметичність з'єднань газових магістралей. |
[QUOTE=sergio1965;469663]Підтверджую: потрібно регулярно перевіряти герметичність з'єднань газових магістралей.[/QUOTE]
Пеногенератор для проверки? |
[QUOTE=Logan3x;469665]Пеногенератор для проверки?[/QUOTE]
так, для перевірки, піна-скломийка в рази краще мила, але то інша тема |
[QUOTE=VIC;469657]після заміни трубок низького тиску між редуктором-фільтром-МАП-рампою і хомутів при швидкості 100-110 в заміському режимі після відстрілу двох баків 9,6 л/100км, місто до 11
гарно булькало, тест піною показав все [/QUOTE] Расшифруйте... :) |
[QUOTE=TSAR;469673]Расшифруйте... :)[/QUOTE]
звичайна скломийка типу містер мускул з насадкою сіточкою, при розпилюванні дає густу піну, і та піна гарно показує всі негерметичності, дуже добре покриває поверхні, краще ніж кісточка і вода з милом |
[QUOTE=VIC;469674]звичайна скломийка типу містер мускул з насадкою сіточкою, при розпилюванні дає густу піну, і та піна гарно показує всі негерметичності, дуже добре покриває поверхні, краще ніж кісточка і вода з милом[/QUOTE]
Нет это я понял, я не понял где у Вас были не герметичности. Если по газовым трубопроводам, то должно было вонять газом? |
[quote=TSAR;469700]то должно было вонять газом?[/quote]було, епізодично
|
[QUOTE=TSAR;469431]Я на БРСМе перестал заправляться после того, как они мне в баллон с оставшимися 5-7л газа задули колл-во как буд-то баллон был пустой.:mad:[/QUOTE]
Там и бензин далеко не ідеальний. Можливо просто збіг обставин, але у деяких знайомих з двигуном почались проблеми. |
[QUOTE=Logan3x;469617]По последним замерам и просчётам
145 км. короткие поездки+поездки по Киеву с пробками =13,6 (это только газ) + бензин на прогрев. очень надеялся когда брал что передний привод будет литров 11.[/QUOTE] Сегодня новый замер показал 11,6 газа. Поездки практически без пробок по Киеву , больше длительных поездок. К стати компьютер показывает практически тоже самое. Пробки и короткие поездки увеличивают расход + качество газа. У меня на Амулете на одной заправке получалось 10 газа а на другой было и 14 газа и это летом, стиль езды умеренный. |
Вітаю!
Мої середні витрати (траса/місто - 50/50) газу 15,5 на 100км. Стиль водіння спокійний. В інших режимах поки не вдалося виміряти. Від заправки не залежить. Бензину 10.3 по трасі, до 12 в змішаному режимі (в основному по трасі їздив, тому в інших режимах не певен). На газу проїхав вже 1500, після 1000 проводили регулювання - нічого не змінилося. З обладнання: Мізки - STAG QBOX Plus Редуктор - KME Silver Форсунки - Barracuda Балон - Atiker 65 літрів. І чек постійно з'являється P0133, але він і на бензі в мене був постійно (на бензині проїхав тисяч 7000). Попередній власник божиться що чека не було, але я не дуже в то вірю. Перечитав всю гілку, але так і не зрузумів нормальний це розхід на дволітровому автоматі чи ні? І що робити з чим чеком: виправляти через прошивку (збагачуючи суміш на низьких обертах) чи шукати в залізі? Дякую! |
господа. В эту пору,как показывает практический опыт дорожных тестов, очень часто виновником повышенного расхода бывает термостат, который препятствует выходу двигателя на оптимальный температурный режим. Это в свою очередь сказывается на характеристиках редуктора и плотности выдаваемого газа к форсункам.
Так, из 15 тестируемых сегодня, 2 машины были с температурой 75 градусов (по ОБД), а редуктор еле поднимался до 40 с температурой газа около "0" Одним из немаловажных факторов может быть вариант подключения подогрева редуктора через дроссельную заслонку. Этот вариант ошибочный и подходит только для метана. Самым оптимальным можно считать подключение от печки через тосольные тройники соответствующего диаметра |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:07. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!