![]() |
Re: Расход газа.
До речі, хтось щось (тільки конкретно) знає про таку річ як "Присадка в газ (пропан, бутан), добавка в газ, катализатор горения газа- Формула АВ-Г" ?
|
[quote=sergio1965;457134]Якраз європейський газ саме автомобільний[/quote]это не мое мнение про продаваемый ЕВРОГАЗ а всех мастеров по ГБО которые столкнулись с проблемами. А что там за присадки я не знаю.
|
Да,вот вам статья и видос о том что творится в редукторе после двух заправок. [url]http://eurogas31.ru/blog-gbo/49-budte-ostorozhny-s-vyborom-agzs[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=rwhOJsWEtnE[/url] Правда, хорошо что не у нас пока, но где гарантия? |
[QUOTE=sergio1965;457135]До речі, хтось щось (тільки конкретно) знає про таку річ як "Присадка в газ (пропан, бутан), добавка в газ, катализатор горения газа- Формула АВ-Г" ?[/QUOTE]
А для добавления надо в баллоне крышку приделать? :D |
[QUOTE=Stason-Tucson;457138]Да,вот вам статья и видос о том что творится в редукторе после двух заправок. [url]http://eurogas31.ru/blog-gbo/49-budte-ostorozhny-s-vyborom-agzs[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=rwhOJsWEtnE[/url] Правда, хорошо что не у нас пока, но где гарантия?[/QUOTE] Щось я допускаю, що це результат нашої української "самодіяльності" на АГЗС. Щоб у Європі таке було ?:rofl: Там би по судах затаскали і ліцензію забрали:negative: Я по Європі на європейському газу проїздив не одну тисячу кілометрів (близько 15 тис.) і результат такий: на 10% менші витрати газу при тому, що швидкість була на 10 % вищою. |
[quote=sergio1965;457185]Щось я допускаю, що це результат нашої української "самодіяльності" на АГЗС. Щоб у Європі таке було ? Там би по судах затаскали і ліцензію забрали
Я по Європі на європейському газу проїздив не одну тисячу кілометрів (близько 15 тис.) і результат такий: на 10% менші витрати газу при тому, що швидкість була на 10 % вищою.[/quote] статья написана в расии и газ соответственно там,это раз! Второе, "Еврогаз" это не газ который привезли из Европы а название марки газа, как то бензин АИ-92, АИ-95 и т.д. Продразумевается что еврогаз типа лучшего качества чем простой газ, вот и все. А то что за бугром и газ и бензин лучшего качества чем у нас так никто в этом даже не сомневается))). А если судить по видео то в газ таки пихают какие то присадки которые при смене температуры выпадают в кристалы. А теперь представьте как ЭТО можно промыть из неразборных форсунок? |
[quote=Stason-Tucson;457189]А если судить по видео то в газ таки пихают какие то присадки которые при смене температуры выпадают в кристалы.[/quote]те що при зниженні температури кристалізується, при підвищенні плавиться і випаровується якщо до того не сублімує, процес зворотній, виняток - твердіючі клеї і силікони, але їх точно ніхто не додає, а от компресорне масло і стружка від зношених компресорів і насосів присутння
|
[QUOTE=Stason-Tucson;457189]статья написана в расии и газ соответственно там,это раз! Второе, "Еврогаз" это не газ который привезли из Европы а название марки газа, как то бензин АИ-92, АИ-95 и т.д. Продразумевается что еврогаз типа лучшего качества чем простой газ, вот и все. А то что за бугром и газ и бензин лучшего качества чем у нас так никто в этом даже не сомневается))). А если судить по видео то в газ таки пихают какие то присадки которые при смене температуры выпадают в кристалы. А теперь представьте как ЭТО можно промыть из неразборных форсунок?[/QUOTE]
Тут згоден: маркетинговий хід - написали "єврогаз" і багато хто ведеться. Зразу, не виключено, продають якісний продукт, а потім "бодягу". До речі, якщо в когось були такі прикрі випадки, то в яких мережах таке продають ? |
[QUOTE=VIC;457193]те що при зниженні температури кристалізується, при підвищенні плавиться і випаровується якщо до того не сублімує, процес зворотній, виняток - твердіючі клеї і силікони, але їх точно ніхто не додає, а от компресорне масло і стружка від зношених компресорів і насосів присутння[/QUOTE]
Переконаний, що ваша версія правильна. Хочеться вірити, що якісний фільтр суттєво зменшить такі ризики. Думаю, було б непогано, щоб відповідні елементи редуктора були прозорими - для періодичного візуального контролю без розбирання вузла і запобігання виникненню раптової несправності. |
[quote=sergio1965;457196]Думаю, було б непогано, щоб відповідні елементи редуктора були прозорими[/quote]воно б непогано, але 30 атмосфер
|
нет там 30 атмосфер
15 максимум |
[QUOTE=sofyart;457199]нет там 30 атмосфер
15 максимум[/QUOTE] по факту, 30 розрахункових |
Добрый день. Может кто поможет... Туксон, 2л. автомат, полный привод. Стоит газ, пробег на газу 50тыс. Сразу был расход 13-13,5л. в смешанном цыкле, в последнее время стал 17. Что только не делал, сто раз ездил на регулировку, ничего не помогает. Одни спецы говорят форсунки надо менять, другие ЭБУ, третьи редуктор. Стояли форсунки валтеко, неделю назад поменяли на красную хану (давно хотел поменять, динамика не устраивала и думал расход уменьшиться) - расход тот же. Свечи, провода поменял, клапана регулировал на 60тыс., сейчас общий пробег 68000. Не знаю уже что и думать. Газовые мозги Стаг, редуктор Томасетто.
|
Холодно. Вот и расход полез. У меня летом 14-15. А сейчас может быть и 18-20, зависит от того сколько греюсь.
|
Не в прогреве дело, греете авто ведь на бензине. Просто в коробке,раздатке и муфте масло загустевшее и очень сильно сопротивляется машинка при езде. По теплу должно попустить
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:26. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!