![]() |
Re: ЧипТюнинг в Винницком регионе
Здраствуйте! Стоимость чиповки на сегоднешний день??? Планируются ли акции под Новый Год? 2.0 CRDi (82/111).
|
Знаю Колю вже більше 10 років, "чіпував" колись мені ЕБУ мого "Сенса". Вже багато років приїжджаю зі своїм Туссоном. І вчора був на налаштуванні ГБО. І динаміка покращилася, і витрати газу змешилися, значить, налаштування стали значно оптимальніші. Запитав: "А чому вам поставили варіатор 2G, а не 3G ?" І пояснив в чому різниця, а вона суттєва. А хмельницькі установщики, ніби і непогані, могли ж запропонувати мені на вибір обидва варіанти, пояснивши переваги другого над першим та різницю в цінах ??? Або не розбираються, або не вважають за потрібне щось пояснювати ...
|
[QUOTE=paliykolya;104954]Добый день владельцы Tucson 2.0 , есть возможность прошить блоки управления в Виннице и близлежащих районах...[/QUOTE]
На дворі 2020 рік, актуальне повідомлення чи ні? Як з Вами зв"язатись? |
[QUOTE=Сергій81;488475]На дворі 2020 рік, актуальне повідомлення чи ні? Як з Вами зв"язатись?[/QUOTE]
Написав вам особисто. |
У мене двигун, як у багатьох Tucson, при роботі на газу трохи "під'їдає" мастила. Так ось, після більш точного регулювання ГБО витрати мастила двигуном трохи зменшилися (міряю дуже ретельно). Мастило ще те саме, газ з тієї ж мережі АГЗС, манера їзди та швидкості теж без змін, тому вважаю, що причиною є тільки більш точне налаштування ГБО.
|
[quote=sergio1965;488641] Мастило ще те саме[/quote]
весь час з однієї бочки чи з однаковими наліпками? |
[QUOTE=VIC;488649]весь час з однієї бочки чи з однаковими наліпками?[/QUOTE]
Мастило те ж саме в картері двигуна. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:29. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!