![]() |
Re: Автозапчастини Era Parts
Я так понимаю что просто благодаря добавлению металических скоб , они теперь на льду не проскальзывают.
И к стати на фото ремни не такие как на видео, во всяком случае крепления отличаются, на фото петли смотрят в середину а на видео наружу. |
[QUOTE=VIC;243452]а клубная цена?
PS 12 легче распределить на 4 колеса[/QUOTE] Ціна для [B]TUCSON club[/B]-у на New Jeko (12 ремнів) - 945 грн. |
[QUOTE=Makc;243478]Желаю уточнить!
Комплект за 862 грн. предназначен для льда?[/QUOTE] Уточнюю! В нас в наявності ремні Put&Go NEW (10 ремнів) [B]саме такі як на фото вище[/B], з металічною вставкою, та PUT&GO JEKO NEW (ті самі ремні тільки 12 штук). Комплектація: - ремні; - жовтий тубус (тканина); - рукавиці; - інструкція. Ремні Put&Go ORIGINAL та PUT&GO JEKO вже не виготовляються. Вони призначені не тільки для льоду, а в тому числі й для льоду! Був акцент на тому, бо оріджинали не достатньо вигрібали! |
[QUOTE=Snayper;243489]Я так понимаю что просто благодаря добавлению металических скоб , они теперь на льду не проскальзывают.
И к стати на фото ремни не такие как на видео, во всяком случае крепления отличаются, на фото петли смотрят в середину а на видео наружу.[/QUOTE] Так, на відяхах стара модель Put&Go ORIGINAL, я так скинув щоб ознайомились що воно впринципі собою являє. Ще не зустрічав відео тестів з новими Put&go... Справді, там змінились кріплення, стало зручніше їх надівати і знімати! |
2 [B]Makc[/B] Зроблено!
|
[QUOTE=Bogios;243507]Ціна для [B]TUCSON club[/B]-у на New Jeko (12 ремнів) - 945 грн.[/QUOTE]
и мне реквизиты для оплаты в личку, на 12 ремней по Приватбанку |
Где-то на форуме уже писал свой отзыв по ремням Put&Go, повторюсь, на морозе полное гуано,позапрошлой зимой ездили в лес на покатушки, мороз -18С, едем по колее, пробиваем наст около 1-2см под ним 20-25см снега, с трудом но тушка едет...стали... ставим "чудо" ремни Put&Go, на морозе пластик дубеет, при выезде с колеи кромка льда просто режет ремень,из 10 штук порвали 6. ИМХО максимум рыхлый снег, траву ,песок не испытывал но предполагаю, что будет работать. На мой взгляд это одноразовая вещь,цепи рулят,на крайний случай веревка обмотанная вокруг колеса, в десять раз дешевле а толку больше.
|
Нові ремні більш стійкі до морозу ніж попередні... на морозі вони не тріскають!
На мою думку вони мають бути в автомобілі, як аптечка! |
[quote=Bogios;243637]Нові ремні більш стійкі до морозу ніж попередні... [/quote]
оплатил, жду комплект на 12 |
Відправлено комплект New Put&Go (10 ремнів за ціною 776 грн) на Харків для Makca і комплект New Jeko (12 ремнів за ціною 945 грн) на Київ для VICa.
Ціни вже зі спец. знижкою для [B]Tucson-club[/B] |
[QUOTE=Makc;244146]Номер накладной не забудь смс-кой.[/QUOTE]
плюс )))) |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:05. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!