![]() |
Re: Львів - клубні зустрічі
В четвер можливо і я підтягнуся, якщо зможу :)
|
Так четвер чи субота? І де? На 19,00 можу бути.
|
[QUOTE=Bigimot;214355]Так четвер чи субота? І де? На 19,00 можу бути.[/QUOTE]
Зустріч сьогодні о 19.00 на вул. Стрийській на заправці ВОГ біля ашану на якій є ззаду великий паркінг і кафе всередині!!! |
Відповідь: Львів - клубні зустрічі
Раз сьогодні на 7, то мене не буде
|
Re: Відповідь: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=Offroader;214387]Раз сьогодні на 7, то мене не буде[/QUOTE]
Можеш приїхати пізніше як тобі вийде. Передзвониш мені і я скажу чи хтось там буде. |
Давайте на 19 00 Шевченка заправка GFC Хто буде????
|
[QUOTE=Саша;214413]Давайте на 19 00 Шевченка заправка GFC Хто буде????[/QUOTE]
Саша ти бачив мій пост?! Навіщо ти людей з толку збиваєш?? Приїжай на Стрийську на Вог і там вирішим місце зустрічі за бажанням більшості! |
[QUOTE=Dimidrolum;214416]Саша ти бачив мій пост?! Навіщо ти людей з толку збиваєш?? Приїжай на Стрийську на Вог і там вирішим місце зустрічі за бажанням більшості![/QUOTE]
Я 19 00 не встигну..... |
[QUOTE=Саша;214417]Я 19 00 не встигну.....[/QUOTE]
Якщо трохи (15хв) затримаєшся то нічого страшного. Тоді зустріч зробим о 19.30 |
Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=Dimidrolum;214416]Саша ти бачив мій пост?! Навіщо ти людей з толку збиваєш?? Приїжай на Стрийську на Вог і там вирішим місце зустрічі за бажанням більшості![/QUOTE]
Я б сказав, що логічно збиратись там, де всі звикли а не кожного разу на іншій окраїні. Останні 3 рази збирались біля кафе Лев. ІМХО якщо кожного разу збиратись в іншому місці, то це важче для людей планувати. |
Re: Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=Offroader;214419]Я б сказав, що логічно збиратись там, де всі звикли а не кожного разу на іншій окраїні. Останні 3 рази збирались біля кафе Лев.
ІМХО якщо кожного разу збиратись в іншому місці, то це важче для людей планувати.[/QUOTE] Добре. Мене не було останній раз тому не знаю про кафе лев. Де це? А ти будеш на 19.30? |
Тоді де збираємся??
|
Привіт!
Я підтримую, що треба збиратись в більш стабільнішому (постійному) місці. Але в цей раз я б голосував за ВОГ на Стрійській, якраз там буду по справах і на зустріч би заскочив на 19:00. На жаль, в центрі сьогодні не зможу. ((( |
Вирішуєм питання просто:
1- Вог на Стрийській 2- кафе лев Відповідно куда більше бажаючих туда і їдем. |
1 - ВОГ на Стрійській
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:51. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!