КПК

Показати повну версію : Замена бочка ГУР

LSG
04.08.2020, 20:58
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Машина 06г.в. пробег 120т.к. со старого бочка, после снятия, как с отстойника вылилась почти чёрная жижа. Ощущения после замены бочка и АТФ как новый авто.

Dimych
04.08.2020, 21:26
Ее че не разу не меняли за 120 тыс?:confused:

koka-ftp
04.08.2020, 22:04
Ощущения после замены бочка и АТФ как новый авто.
у нас там не совсем атф) а псф)

VIC
04.08.2020, 22:35
у нас там не совсем атф) а псф)
1) PSF сумісна з усіма ATF
2) PS і AF говорять самі за себе

LSG
05.08.2020, 06:38
Ее че не разу не меняли за 120 тыс?:confused:

Менял три раза.:o

newbe
05.08.2020, 08:25
Менял три раза.:oПерепрошую, а в букварі на туксон є заміна рідини ГУР?
Я теж не міняв...

Dimych
05.08.2020, 08:43
Перепрошую, а в букварі на туксон є заміна рідини ГУР?
Я теж не міняв...
Меняется каждые 80-90 тыс км меняется.

newbe
05.08.2020, 08:49
Каждые в 80-90 тыс км менять.В мене мокріє рейка, як зміню рідину на нову - поллється? По аналогії з автоматами на гідротрансформаторах?

Dimych
05.08.2020, 08:56
В мене мокріє рейка, як зміню рідину на нову - поллється? По аналогії з автоматами на гідротрансформаторах?
Не должна. У меня тоже мокреет рейка, менял жидкость на 80 и 160 тыс км не потекла.

Dimych
05.08.2020, 09:28
Менял три раза.:o
Часто меняешь:D

LSG
05.08.2020, 15:46
Часто меняешь:D

120:3=40т.к. Помоему так.:p

Колесик
05.08.2020, 16:57
Нещодавно міняв насос ГПК (санта фе дизель) тож бачок теж був досить брудний я його зняв промив його дизпаливом потім продув компресором потім промив декілька раз РSFшкою результатом задоволений.Що до заміни рідини чи бачка чи насоса є головне правило не заводити двигун поки не закачаєте нову рідину прокручуючи вручну кермо праворуч до кінця і ліворуч колеса мають бути або на шарнірних площадках, або має бути вивішений передок., потрібно слідкувати за рівнем в бачку!, після заповнення потрібно декілька раз запустити і заглушити двигун аби насос вигнав повітря потім запустити двигун і повернути декілька раз до кінця ліворуч праворуч кермо не затримуючись в крайніх положеннях більше 10 сек.