Показати повну версію : Помилка ESP off, свічка накалу
Вітаю,
так як тема стосується одночасно двох різних віток форуму, то вирішив її створити тут.
Є тушкан дизель автомат повний привід, появилася наступна проблема, на станції СТО коли робили діагностику загорілися лампочки індикатори ESP off та свічка накалу, пропав круіз і холостий став 1000 замість 800 та появилася помилка 1613.
Зняти через компютер помилки не вдається, СТО зараз думає що це може бути. Підкажіть будь ласка може в когось таке вже було
дякую
Alex Under
20.08.2012, 14:14
Вітаю,
так як тема стосується одночасно двох різних віток форуму, то вирішив її створити тут.
Є тушкан дизель автомат повний привід, появилася наступна проблема, на станції СТО коли робили діагностику загорілися лампочки індикатори ESP off та свічка накалу, пропав круіз і холостий став 1000 замість 800 та появилася помилка 1613.
Зняти через компютер помилки не вдається, СТО зараз думає що це може бути. Підкажіть будь ласка може в когось таке вже було
дякую
Скорее всего какой-то разъём задели, или он не доконца был вставлен. Можно пошарудеть руками под торпедой, за центральной консолью - были случаи...
Но есть вероятность, что навернулся ЭБУ - надо переставить с рабочего автомобиля и проверить - для этого офф. СТО и существует.
Скорее всего какой-то разъём задели, или он не доконца был вставлен. Можно пошарудеть руками под торпедой, за центральной консолью - были случаи...
Но есть вероятность, что навернулся ЭБУ - надо переставить с рабочего автомобиля и проверить - для этого офф. СТО и существует.
дякую за відповідь, мені ще от таке порадили
"...Во время старта с пускача слетела кодировка типа коробки автомат в эбу двс..."
симптоми в чоловіка були такі ж
Alex Under
20.08.2012, 15:11
дякую за відповідь, мені ще от таке порадили
"...Во время старта с пускача слетела кодировка типа коробки автомат в эбу двс..."
симптоми в чоловіка були такі ж
Ну если бы прошивка просто так "слетала", то это был бы не Хюндай, а ТАЗ...
Опять же, можно перепрошить ЭБУ, взяв прошивку с другого подобного (заведомо нормального) автомобиля. Заодно и чипонуться можно ;)
Ну если бы прошивка просто так "слетала", то это был бы не Хюндай, а ТАЗ...
Опять же, можно перепрошить ЭБУ, взяв прошивку с другого подобного (заведомо нормального) автомобиля. Заодно и чипонуться можно ;)
от заавтра якраз і хочу таке провернути:)
от заавтра якраз і хочу таке провернути:)
всім дякую - пофіксили - злетіла кодіровка типу коробки, а невдавалося зняти помилки через глючний GDS, за допомогою іншого девайса вдалося це діло побороти - все вернулося на свої місця, і круіз і холостий,..., велике дякую майстру;)
Poshtarik
22.08.2012, 08:58
велике дякую майструЯкому?
Poshtarik
22.08.2012, 14:31
тому що зробив) ааа... програма "Спейсшатл"... розумію....
vBulletin версії 3.8.6, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010