КПК

Показати повну версію : Продам Масла, змазки, охолоджуючі рідини ORLEN (Польша)

Gonzo
27.02.2012, 15:04
І я напевне дозрів щоб запропонувати товари з якими працюю вже шість років.
Якщо простіше, то займаюсь продажем мастильних матеріалів (як для автомобільної техніки так і для промисловості) виробництва PKN ORLEN ( Orlen Oil - Польша), та автокосметики Kleen-Flo (Канада)
Являємось офіційним і єдиним представником цих брендів на території України, з усіма похідними зобовязеннями (сертифікати, гігієна)

Orlen Oil - оф.сайт - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (є російська сторінка)
наш сайт - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] (модернізується)

Kleen-Flo - оф.сайт - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
наш сайт - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

PLATINUM MAXENERGY EURO4 5W-30 (4л)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Клас якості: API: SM/ SL/ CF
ACEA: C3, A3/B3, A3/B4
Клас вязкості: SAE: 5W-30
Допуски:
Mercedes-Benz 229.31
Volkswagen 502 00/505 00
BMW Longlife-04
Сучасна, унікальна формула „Complex Protection Formula – Euro4”, яка базується на низькозольній технології «MidSAPS», тобто з низьким вмістом рівня сірки, фосфору, золи сірки, гарантує найкращу і комплексну охорону, також чистоту не тільки двигуна, але й вихлопної системи, ефективно впливаючи при цьому на зменшення емісії токсичних складників.
В'язкість кінематична при100°C, мм2/с - 12,3
Індекс в'язкості - 166
Температура текучості - -36°C
Температура спалаху - 246°C
Лужне число TBN (мгКОН/г)- 7,9

Ціна для учасників форуму -15% від роздрібного прайс листа
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])на сьогоднішній день зі знижкою :
231 грн.
P.S.- на такому й катаю на свому:1049:PLATINUM SYNTHETIC 5W-40 (4л)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
ACEA: A3/B3, B4
Клас вязкості: SAE: 5W-40
Допуски:
Mercedes-Benz 229.3
Volkswagen 502 00/ 505 00
Відповідає вимогам:
Opel, Porsche
Виготовлена на базі Complex Protection Formula, яка виникла при використанні найновішої технологічної ідеї. Це гармонійне використання властивостей, гарантованих через сучасні базові оливи в поєднанні з такими параметрами оливи, як стійкість до окислення, редукція зношування клапанів та контроль осадів, що в загальному вимагається виробниками автомобілів.
В'язкість кінематична при100°C, мм2/с - 14,1
Індекс в'язкості - 169
Температура текучості - -42°C
Температура спалаху - 235°C
Лужне число TBN (мгКОН/г)- 10,0
Ціна : 240 грн

PLATINUM CLASSIC SYNTHETIC 5W-40 (4,5л)
Клас якості: API:SL/SJ/CF
ACEA: A3/B3, A3/B4
Клас вязкості: SAE: 5W-40
Допуски:
виконує умови - Mercedes – Benz 229.1
Повністю синтетичне всесезонне моторне масло як для бензинових так і для дизельних двигунів.
Гарантує:
- зниження зношування клапанів.
- захист від нагромадження осадів та виникнення нагару.
- високу термічну стабільність і стійкість до окислення.
В'язкість кінематична при100°C, мм2/с - 14,2
Індекс в'язкості - 176
Температура текучості - -38°C
Температура спалаху - 231°C
Лужне число TBN (мгКОН/г)- 10,1
Ціна : 200 грн

Hipol® GL-4 80W-90 (1л)
Допуски:
ZN-92/MPiH/NF-201
Autosan S.A.
Eaton Truck Components S.A.
CLN для застосування в задніх мостах і коробках передач автобусів Autosan

Олива Hipol GL-4 80W/90 призначена для змащення механічних передач транспортних засобів, що працюють у важких експлуатаційних умовах при:

великих швидкостях та низькому оборотному моменті,
малих швидкостях та високому оборотному моменті,

а також в тих машинах та механізмах, для яких виробник рекомендує використання оливи класу GL-4 за API.
Ціна : 27,23 грн

Hipol® ATF II D (1л)
Допуски:
MAN 339 Typ Z1
MAN 339 Typ V1
ZF TE-ML 02F, 03D, 04D, 14A, 17C
Voith H55.6335xx (G 607)
Виконує вимоги :
GM Dexron® II D
Allison C-4
Високоякісна мінеральна олива Hipol® ATF II D призначена для викориситання в автоматичних коробках передач легкових автомобілів, вантажівок та автобусів, в котрих виробник рекомендує викориситання оливи типу Dexron® II D.
Олива Hipol® ATF II D також рекомендована для викориситання в системах підсилення керма, в гідравлічних щепленнях легкових та вантажних автомобілів, а також в гідравлічних системах, що вимагають викориситання олив типу ATF.
Ціна : 37 грн

- - - - - - - - - - - - - - - -
Дзвонимо: 067-сім сім три -91-66
та 099-три один сім -89-61
Пишемо: Skype: i.voloschak
або в ПП
Відправлю зі Львова: Міст-Експрес, Нова Пошта, САТ, Делівері, Інтайм.
Перевезення за ваш рахунок.

sabid
27.02.2012, 16:17
А это что за цены: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
П.С. В прайсе и на сайте цен нет.

Gonzo
27.02.2012, 17:59
Це якась дуже давня реєстрація (та й ціна за четвірку там абсурдна)
Юрій Володимирович ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - хлопака який це реєстрував у нас працював ще в 2009р.
Тобто це не актуально!!
Для тих хто буде ще шукати то скажу одразу що моя рекламка є присутня на Prom.ua ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) , All.biz ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), Emarket.ua ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) але тут також не завжди відповідні ціни (так як виставлено в основному для зовнішньої реклами)
На сайті ж що оновлюється, сумніваюсь, що виставлять графу з ціною.
Тому актуальна ціна за посиланнями що в пості вище, або запитуйте тут. :hi:
П.С. В прайсе цен нет. тобто?

sabid
27.02.2012, 18:39
тобто?
В смысле, что в прайсе (роздрібного прайс листа ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]=0) ) ссылки не работают.

Gonzo
27.02.2012, 20:38
Вибачайте поправив! Але змушений був викласти на файлообмінник бо в Google чомусь не зчитує гіперпосилань.

Gonzo
05.12.2012, 11:49
Оновлені ціни.

PLATINUM MAXENERGY EURO4 5W-30 (4л) --- 237 грн

PLATINUM SYNTHETIC 5W-40 (4л) --- 246 грн

PLATINUM CLASSIC SYNTHETIC 5W-40 (4,5л) ---205грн

З'явилася новинка (правда таких є 5-ть видів - бо тепер модно робити масла під певні марки авто :)) Я пропоную наступне хоча й на ньому пише Мерс/Опель/БМВ - бо зі слів технологів саме ці виробники ставлять найвищі параметри по властивостях
PLATINUM MaxExpert XD 5W–30 (4л)- 271 грн
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] href=[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] target=_blank>[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи][IMG][Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Клас в'язкості:
SAE: 5W-30
Клас якості:
API: SM/CF, ACEA: C3
Відповідає вимогам:
General Motors Dexos 2/Opel,
Mercedes-Benz 229.51, BMW Long Life 04,
VW 502.00/505.00

За одно для власників дизельних двигунів можу запропонувати додаток до соляри - Антигель Kleen-Flo (Канада)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Стабілізує ДП. Очищує паливну систему, покращує згорання, збільшує динаміку двигуна. Знижує використання палива та емісію токсичних зв’язків. Поглинає вологість, захищає паливо від замерзання і запобігає блокуванню фільтрів.
Додати до ДП в кількості:
В темп. до – 20 0C 150 мл на 150 л палива
В темп. до – 25 0C 150 мл на 75 л палива
В темп. до – 30 0C 150 мл на 40 л палива
KF991 -150 мл -- 13.78 грн
KF992 -500 мл -- 43.25 грн (дана позиція буде з 15,12,2012)
KF993 -1 л -- --- 74.11грн

Poshtarik
05.12.2012, 14:20
Антигельздається це не чистий антигель, а якийсь "покращувач" для палива. Не зустрічав на антигелях такої пропорціїДодати до ДП в кількості: В темп. до – 20 0C 150 мл на 150 л палива В темп. до – 25 0C 150 мл на 75 л палива В темп. до – 30 0C 150 мл на 40 л паливазажвди незмінно від температури пропорція одна. це ж не рідина в бачок омивайки

та і виробник каже шо антигель виглядає у нього так:

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Vadon
05.12.2012, 14:39
Gonzo- подскажите пожалуйста синтетическое масло именно для дизеля, сколько стоит и его характеристики.

Gonzo
05.12.2012, 19:25
Poshtarik
пропорції різні подивіться уважно! на літраж.
що до іншого то так це якщо взяти дослівний переклад то- облагороджуючий додаток до дизпалива який окрім того що недає утворитись парафіну ще очищай й виводить воду - але як мінус має менше співвідношення у застосуванні тобто при максимальній температурі -30 літрової буде достатньо десь на 350-370 л палива, цього що ви вказали (якраз чистий антигель) хватило б на 500л при температурі -40 -45 зате він не чистить і саме головне його ціна на сьогоднішній день не виправдана! -дуже висока.
Якщо його розвести для температури -30 то по ціні він буде як і перший варіант. Тому на фірмі було прийнято рішення не завозити його так як температур -40 - 45 у нас немає.
Хоча якщо потрібно то можу ящик - два завезти ще (якраз у понеділок маємо завантаження у Польші) та ціна на нього десь в межах 120грн.

Vadon
якщо це для тушкана то фраза именно для дизеля думаю тут недоречна бо строго дизельне масло призначене для важконавантажених дизельних двигунів (буд. техніка, фури і т.д.)

Але якщо хочете то напишу
є
PLATINUM CLASSIC DIESEL SYNTHETIC 5W-40

як я уже писав бо тепер модно робити масла під певні марки авто :) це саме напевне й стосується поділу легкових а/м на бензин /дизель
та й думаю що технічні дані вам не підійдуть (маю на увазі допуски - бо вони все ще на стані оплат та узгоджень, поки що надпис тільки такий -Соответствует требованиям:
Mercedes – Benz 229.1 )
а самі параметри масла наступні

Vadon
05.12.2012, 20:00
Спасибо за ответ! Сейчас у меня залито масло ''Шел дизель'' 5w40. Мне обьясняли, что если на масле написано'' для бензиновых и дизельных двигателей'' то это масло для дизеля подходит меньше чем для бензина так как для дизельного масла должно быть намного больше моющих и антикорозионных присадок потому, что солярка намного'' грязней'' чем бензин. Обьясните ситуацию.:o

Gonzo
05.12.2012, 21:02
Постараюсь звичайно, але прошу не забувати що це буде моя особиста думка яка сформувалась на проміжку вже 6-7 років (бо займаюсь маслом з 2006р) ну і звичайно з інформації самого виробника ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) який до недавнього часу не поділяв власні оливи для легкового автотранспорту на бензинові та дизельні мотивуючи це тим що це не потрібно і фактично тільки рік тому вони випустили лінійку масел для легкових-дизельних двигунів як вони виражаються під впливом суспільства :), хоча якщо їхні продажі через це зростуть то думаю вони через деякий час (можливо років) теж будуть співати іншу колискову.
Моя думка, що ні, не потрібно такого поділу для легкових (навіть якщо і є часткова в чистоті паливної суміші) бо в цих двигунах зовсім не те навантаження що у вантажівок і при зміні масла в межах 15тис (знаю що з вас дехто міняє й раніше), за умови що це не підробка а справді якісне масло ви б мали напевне стикнутися з проблемою закоксовки чи залипання кілець десь так під тис 600 і далі :). Хоча кожен двигун можна загнати до смерті й манерою їзди (тоді можливо вже краще лити те що для вантажних :confused:)
Що до миючих присадок то в параметрах масла за таке відповідає так зване число TBN/Миюче число/Щелочное число/Liczba zasadova (mg KOH/g) воно переважно в межах від 7 до 12 (хоча показник 12 я зустрічаю тільки у деяких маслах і то для Вантажівок ми ж бо говоримо про легковик)
На останок візьміть і порівняйте той самий Шелл що ви назвали думаю що це Shell Helix Diesel Ultra 5W/40
а саме його допуски та класи по бензиновому ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та по дизельному ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
невбачаєте схожості?
І до речі в описі на них я взагалі не зустрів згадку про миюче число!
Наголошую що я нівякому разі не говорю що це погане масло, просто якщо вже хтось говорить, що воно краще миє, то вже будьте добрі покажіть це - цифрами чи реальним тестом. Я нажаль це не знайшов:o і повірте я шукав не на одному сайті.

Vadon
06.12.2012, 10:29
Активно очищає для забезпечення максимальної ефективності Shell

Цитата """Моторна олива Shell Helix Diesel Ultra забезпечує незрівнянну технологію очищення Shell, одночасно допомагаючи дизельним двигунам ефективно працювати для досягнення максимальної потужності й захисту.

Сажа від згоряння дизельного пального може збільшувати в'язкість оливи, що змушує двигун працювати з більшим напруженням. Олива Shell Helix Diesel Ultra призначена для видалення нагару з поверхонь двигуна без значної зміни своєї в'язкості.
Вот именно на моющие способности при саже и сере и давили продавцы когда поясняли разницу между универсальным маслом и дизельным""" .

Я не в коем случае не сомневаюсь в ваших познаниях как продавца масел, я просто для себя хочу разобраться есть ли смысл переплачивать за дизельное масло( которое стоит дороже);)

Gonzo
06.12.2012, 14:16
:) Активно очищає для забезпечення максимальної ефективності Shell
Цитата """Моторна олива Shell Helix Diesel Ultra забезпечує незрівнянну технологію очищення Shellвибачте але без фактів чи принаймі цифр це для мене не більше ніж напис на заборі типу "Тут живе..."
Бо я також можу понаписувати про гідрокрекінгову технологію, поліальфаоліфіни, чи з якої групи базової нафти виготовляється масло наприклад 5W/40 але у різних виробників (хоча це також впливає на саму якість масла), але чи повірите ви вте що я тут можу написати :)

Щодо цього Сажа від згоряння дизельного пального може збільшувати в'язкість оливи, що змушує двигун працювати з більшим напруженням.Доречі сажа й сама виступає в ролі змазки і роль масла так насправді навіть напевно більше полягає у тому щоб утримати її в підвішеному стані, а вже потім у виведенні її з системи.
А якщо взяти конкретно ці два масла про які ви говорите то моя власна думка - ні непотрібно даремно переплачувати, бо як я вже писав На останок візьміть і порівняйте той самий Шелл що ви назвали думаю що це Shell Helix Diesel Ultra 5W/40
а саме його допуски та класи по бензиновому ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та по дизельному ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
невбачаєте схожості?

СТО ХАДО
06.12.2012, 14:51
+100500

Gonzo
04.11.2013, 16:52
Усім привіт
Маю можливість запропонувати на сьогоднішній день наступне масло по ціні 188грн (тобто навіть з оплатою за перевезення будете мати 4л по 200-205 грн (попередня ціна 237 грн)
PLATINUM MAXENERGY EURO4 5W-30 (4л)

ACEA: C3, A3/B3, A3/B4
Клас вязкості: SAE: 5W-30
Допуски:
Mercedes-Benz 229.31
Volkswagen 502 00/505 00
BMW Longlife-04
Сучасна, унікальна формула „Complex Protection Formula – Euro4”, яка базується на низькозольній технології «MidSAPS», тобто з низьким вмістом рівня сірки, фосфору, золи сірки, гарантує найкращу і комплексну охорону, також чистоту не тільки двигуна, але й вихлопної системи, ефективно впливаючи при цьому на зменшення емісії токсичних складників.
В'язкість кінематична при100°C, мм2/с - 12,3
Індекс в'язкості - 166
Температура текучості - -36°C
Температура спалаху - 246°C
Лужне число TBN (мгКОН/г)- 7,9

Заробляти на вас чесно не буду :) , поляки дають нам його по акційній ціні 183 грн (5 грн хочу за витрати на пальне до перевізника:o )
Але існує тільки у 4л каністрах, всі інші зняті з виробництва.
P.S. нагадую що сам на такому їжджу від початку.

Для дизелістів можливо когось зацікавить

Облагороджуюча добавка Kleen-Flo (Канада)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Стабілізує ДП. Очищує паливну систему, покращує згорання, збільшує динаміку двигуна. Знижує використання палива та емісію токсичних зв’язків. Поглинає вологість, захищає паливо від замерзання і запобігає блокуванню фільтрів.
Додати до ДП в кількості:
В темп. до – 20 0C 150 мл на 150 л палива
В темп. до – 25 0C 150 мл на 75 л палива
В темп. до – 30 0C 150 мл на 40 л палива
KF991 -150 мл -- 16.52 грн
KF992 -500 мл -- 44.88 грн
KF993 -1 л -- --- 73.10грн
KF994 -4 л -- --- 261,05 грн
KF995 -20 л -- --1232 грн

а також чистий антигель
Kleen-Flo № 973 (Канада)

Запобігає загустіванню палива до t -450C. Не містить метанолу. Зменшує викид вихлопних газів. Поглинає вологу з паливного баку
Використання: Одна упаковка на 500 л палива. Додавати до палива, коли t повітря нижче 2С.

Ціна 1л - 80 грн

Самостарт/ефір KF 735 (+50%) 311мл.
Засіб на основі ефіру для запуску бензинових і дизельних двигунів. Містить субстанції, які полегшують запалення і змащують верхню частину циліндрів, завдяки чому ефективно запобігають надмірному зношуванню двигуна. Застосовується в легкових автомобілях, вантажних, автобусах, будівельних, с/г, човнах, літаках, гірничому обладнанні. Ідеальний для запуску двигуна при низьких температурах. Подовжує термін дії акумулятора. Ефективний при t до -510С.
Використання: Розпилити засіб в камеру карбюратора, одночасно запускаючи двигун.

Ціна 311мл - 37 грн

Gonzo
29.04.2016, 11:54
Як і обіцяв в іншій темі - надаю інформацію по маслу, яке згідно даних виробника, призначене для двигунів що працюють в змішаному режимі бензин/газ.
Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л

Клас якості:: API: SL
Клас в'язкості: SAE: 5W-40

Загальна характеристика
Синтетична олива для двигуна, вироблена за технологією правильно підібраних базових олив і пакету високоякісних добавок. Завдяки відмінно підібраним складовим з низьким вмістом попелу, забезпечує ефективне змащення всіх елементів двигуна під час цілорічної експлуатації двигуна в будь-яких дорожніх умовах.

Гарантує:
• легкий запуск двигуна взимку, що впливає на низький рівень зносу його елементів
• виняткове очищення двигуна протягом усього року
• ефективний захист двигунів, що працюють на двох видах палива
• тривалий період експлуатації

Застосування
Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 створено спеціально з думкою про власників автомобілів з системою LPG. Рекомендується для всесезонної експлуатації в двигунах, що працюють на двох видах палива, - бензин і рідкий газ. Підходить для використання як в легкових автомобілях, так і в легких вантажних. Олива ідеально підходить для автомобілів, що експлуатуються на швидкісних трасах і в межах міста. Рекомендується для застосування в сучасних автомобілях, обладнаних як секвенційною, так і напівсеквенціоною системою подачі газового палива.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] C_5W-40.aspx
вартість для форумчан на сьогоднішній день - 390 грн /4.5л

Stason-Tucson
17.05.2016, 23:44
Хочу купить масло которое для газа. Отпишусь в личку. Кстати есть расфасовка 1л? Нужно будет на доливку.Какая стоимоть литровой если есть?

Gonzo
18.05.2016, 10:03
Так, літрова теж є.

Заокруглимо вартість до 500 грн :)
Але чи потрібно вам ще літрову? адже там фасування 4.5л (фактично майже літра й залишається для доливки якщо що. (я звісно не проти )) , але ...)

Stason-Tucson
18.05.2016, 10:22
Да,литровая тоже нужна так как за 10000 км доливаю 1,5л. А при замене 4 литра точно зайдёт.

DocFC
18.05.2016, 11:45
Прошу реквізити для оплати.Маю бажання спробувати масло для авто на газу.

koka-ftp
18.05.2016, 12:00
Хочу купить масло которое для газа.

мож тоже попробовать)?:confused::D
зы цена и подкупает и настораживает):D

safo_nik
18.05.2016, 12:31
А что есть из 10W40 на Казель с 406 мотором - будем тестить на чем не жалко :)?

Gonzo
18.05.2016, 13:27
Прошу реквізити для оплати
дані в пп - напишете куди і чим відправити
мож тоже попробовать)?:confused::D
:D страшно? - можу без знижки))

Сходив ще пофоткав вживу рівень (поки машина рівно стоїть) для тих кого цікавить вигорання, проїхав після заміни вже десь 5 тис може трішки більше. На фото рівень на щупі (не доливав ще), сама каністра яка катається в багажнику (вибачайте що брудна :o - возив мішки з гіпсом), й рівень в каністрі що залишився після заливки.
так для інфи в машини нормальне завантаження - зранку 5-ть гомосапієнс, в вечері +/- теж (ще й бувають мішки з гіпсом в багажнику у кількості 5 шт по 25-30кг. - ремонт однако )) ).

А что есть из 10W40 на Казель
може бути таке [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
або нижще по класу якості

safo_nik
18.05.2016, 17:56
можу зробити такі ціни - ваша доставка

Доставка Новой Почтой?

Gonzo
18.05.2016, 18:05
Будь яким перевізником - на ваше бажання

Gonzo
19.05.2016, 11:47
Напишіть мені в ПП хто небуть контактний телефон DocFC ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (якщо маєте)
бо заплатив за масло, а контакту не вказав й наразі не заходив на форум
Нова пошта без телефону мене не прийме :)

VIC
19.05.2016, 12:44
Напишіть мені в ППнаписав

Олегator
24.05.2016, 12:37
Спасибо Игорю за личную доставку Бочечки маслеца!
Было приятно познакомиться! :friends::good:
надеюсь наше сотрудничество успешно продолжится!;)

Винек
24.05.2016, 20:11
Имею желание опробовать Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л. Реквизиты написал в личку.

Stason-Tucson
24.05.2016, 23:15
Сегодня сменил масло. Перед сменой залил промывку мягкую на 200 км с возможностью раскоксовки колец. Шприцом выбрал из картера ещё 200 грамм старого масла. Промывка поработала на славу,слилась чернючая жижа похожая на нигрол. Теперь буду наблюдать перестанет жрать масло или нет. Спасибо за доставку масла.

Gonzo
27.05.2016, 18:01
Было приятно познакомиться!
Взаємно !! Дякую за чай ))

Stason-Tucson ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вам дякую, й самому цікаво яким буде результат.

Stason-Tucson
27.05.2016, 22:17
й самому цікаво яким буде результатзаливал мягкую промывку специально для проверки перестанет жрать масло или нет. Скоро предстоит поездка на 2000 км,поглядим.

koka-ftp
20.07.2016, 12:43
hi, почем у вас сейчас "газомасло")) ?

Олегator
22.07.2016, 18:41
Взаємно !! Дякую за чай ))

.

Надо бы повторить;)

Gonzo
26.07.2016, 16:43
hi, почем у вас сейчас "газомасло")) ?
Упс, перепрошую, прошляпив запитання ((
4.5л - 379 грн

koka-ftp
26.07.2016, 17:49
Упс, перепрошую, прошляпив запитання ((
4.5л - 379 грн
жду в пм номер карты)
ps оо есть моб)

koka-ftp
27.07.2016, 15:16
Спасибо, масло забрал:)

Gonzo
27.07.2016, 16:33
Аналогічно, дякую - й тепер з мене здача (пивом, кавою) :) , чомусь закинув більше грошей ніж я казав.

sergio1965
04.09.2016, 16:05
Всім добрий день.
Як "газове" мастило ?

sergio1965
04.09.2016, 19:46
Здраствуйте.
1. Питання до Gonzo: як довго для двигуна свого автомобіля ви використовуєте мастило "Orlen" ?
2. Питання до решти одноклубників: який результат випробування мастила "Orlen" ?
Буду вдячний за відповіді.

VIC
04.09.2016, 20:33
Питання до решти одноклубників: який результат випробування мастила "Orlen" ?працює аналогічно іншим маслам, тільки вартість нижча

Gonzo
05.09.2016, 16:40
1. Питання до Gonzo: як довго для двигуна свого автомобіля ви використовуєте мастило "Orlen" ?
Доброго дня
з кінця 2006 р на авто Opel Astra (придбав при пробізі 155 тис продав через 2.5року при 240тис - й далі їздила на Орлені ще 1.5року так як купив співпрацівник.
Далі придбав Туксон з пробігом в 20тис. від того часу на Орлені (спочатку 5w30, а від моменту встановлення газової установки на 5W40 для газу), зараз пробіг без трьох тисяч 200. (з них 40 на газі)
період заміни масла в проміжку від 10 до 15 тис (завжди десь в межах 12-14), двигун не вскривався, масла можна сказати не бере (бо при таких інтервалах доливаю в межах одної літри масла)
Для правдивості слів можемо обмінятися автомобілями :)), розкажете потім

p.s.Стиль їзди у мене спокійний (але в спину не сигналять ) :)

sergio1965
05.09.2016, 21:45
Добрий вечір.
Всім дякую за відповіді.
Колись давно, близько 20 років тому, їздив на польському (здається, виробництва м.Гданськ) мастилі "Patrius". Враження залишилися позитивні, хоча мастило було зовсім не дороге і не іменитого виробника - для двигуна "Таврії" цілком підходило, хоча двигун там був мною форсований і тюнінгований. Зараз в двигуні мого Тусана Shell Helix HX7 5W-40, пробіг близько 10 тис. км і вже скоро час міняти, хоча мастило ще доволі прозоре (95% пробігу - заміське шосе). Ось і коливаюся, що обрати: чи знову Shell Helix, але вже Ultra 5W-30 ECT C3 (так зване "газове" - "малозольное"), чи подібне, так зване "газове", але вже Orlen ? Різниця в ціні близько 150 грн. не на користь Shell (700 грн.), але Shell, здається, має бути кращим.

VIC
05.09.2016, 21:49
але Shell, здається, має бути кращим
бери те що дорожче як маєш на те кошти, будеш спати спокійно і на мастило не будеш грішити як двигун стане під капіталку

Gonzo
06.09.2016, 10:36
хоча мастило ще доволі прозоре
звісно що прозоре - ви ж їздите на газі! (у ньому не має стільки продуктів згоряння (золи) як в бензині чи дизпаливі)
Різниця в ціні близько 150 грн. не на користь Shell (700 грн.)
звісно що не на користь, я ж даю товар для форумчан зі знижкою, й різниця більша ніж 150 грн. бо моя вартість на сьогодні 411 грн (тобто різниця 289грн)

але як сказав VIC - бери те що дорожче як маєш на те кошти, будеш спати спокійно і на мастило не будеш грішити як двигун стане під капіталку

sergio1965
06.09.2016, 22:14
звісно що прозоре - ви ж їздите на газі! (у ньому не має стільки продуктів згоряння (золи) як в бензині чи дизпаливі)

звісно що не на користь, я ж даю товар для форумчан зі знижкою, й різниця більша ніж 150 грн. бо моя вартість на сьогодні 411 грн (тобто різниця 289грн)

але як сказав VIC -
1. Якраз я їжджу не на "малозольному" мастилі, а доливаю на 10000 км близько 1 л. Так що продукти згоряння цього 1 л десь мають таки осаджуватися - не всі ж вони видаляються разом з відпрацьованими газами...
2. Не все те, що дорожче - краще. Головне, щоб те, що дешевше, було не гірше.
3. Завтра проконсультуюсь з давнім знайомим, який має великий досвід використання польських мастил, в т.ч. і моторних.

Gonzo
07.09.2016, 09:24
Цитата:
Допис від sergio1965 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
1. Якраз я їжджу не на "малозольному" мастилі,

Прошу пояснити як визначається на вашу думку "малозольне" мастило? хочу зрозуміти чи я і Ви говоримо про одне і те ж чи про різне.
бо я не знайшов документів з цифрами які б показували цей параметр, його (параметру в свідоцтві якості) правда немає й у моєму товарі - мало б бути щось таке [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])(але вже запитую у виробника)
о поки дописав вже відповіли - "Wg Warunkow Technicznych: Popioł siarczanowy, max. 1,5 % (met. PN-EN ISO 3987)"

І я ні в якому разі не переконую обирати той продукт, яким торгую я - я тут не для цього (на форумі не перший рік, а брати масло дехто з форумчан почав брати лише цього року)
я лише надаю інформацію якою володію сам, щоб інші не вводили себе в оману хибними стереотипами - як це було тут на форумі з думкою про антифризи (можете пошукати- правда це було вже давно, коли форум був ще на іншому домені, частина інформації наче лишилась там)

Тому питайте як своїх так і нас - для цього й існують форуми, зокрема наш.
Що знаємо - розкажемо чим зможемо - допоможемо :1226:

sergio1965
07.09.2016, 21:58
Ось інформація з сайту [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] C_5W-40.aspx: "Благодаря отлично подобранным составляющим с низким содержанием пепла, обеспечивает..." Крім того, просив би вас, якщо вам не складно, взнати у виробника цього "газового" мастила його європейську класифікацію по АСЕА. Якщо там буде буква "С", то це остаточно вкаже на його "малозольність".

Gonzo
09.09.2016, 16:41
Інформацію взнавав, відповідь наступна -"Ten olej nie jest klasyfikowany wg ACEA" (Дане масло не було класифіковане згідно АСЕА) Тобто вони не подавали його для цієї класифікації, або ще не мають даних,
але володіючи інформацією з інтернету - "LOW SAPS - Масла с низким содержанием золы позволяют снизить содержание золы в отработавших газах и, таким образом, увеличить срок службы сажевого фильтра .
Содержание золы варьируется от 1,6 % для существующих масел до 0,8 % для этих новых масел."
і відповідь виробника - ""Wg Warunkow Technicznych: Popioł siarczanowy, max. 1,5 % (met. PN-EN ISO 3987)"
висновки можемо зробити самі.

sergio1965
09.09.2016, 23:22
Щось забув, що мастило для нашого двигуна не має рекомендацій/вимог по європейському стандарту АСЕА...

autos
11.09.2016, 09:50
Масло тосол и промывка для бензинки сколько денег? Спасибо.

Gonzo
11.09.2016, 10:39

опис
Platinum MaxExpert XD 5W-30 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
PLATINUM CLASSIC SYNTHETIC 5W-40 [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Petrygo Plus G12+ [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Належимо до тих хто вважає промивку недоцільною при переході між маслами - відповідно не торгуємо таким видом масла.

sergio1965
11.09.2016, 23:00
Доброго дня
з кінця 2006 р на авто Opel Astra (придбав при пробізі 155 тис продав через 2.5року при 240тис - й далі їздила на Орлені ще 1.5року так як купив співпрацівник.
Далі придбав Туксон з пробігом в 20тис. від того часу на Орлені (спочатку 5w30, а від моменту встановлення газової установки на 5W40 для газу), зараз пробіг без трьох тисяч 200. (з них 40 на газі)
період заміни масла в проміжку від 10 до 15 тис (завжди десь в межах 12-14), двигун не вскривався, масла можна сказати не бере (бо при таких інтервалах доливаю в межах одної літри масла)
Для правдивості слів можемо обмінятися автомобілями :)), розкажете потім

p.s.Стиль їзди у мене спокійний (але в спину не сигналять ) :)
Для чого було переходити з мастила PLATINUM MAXENERGY EURO4 5W-30, що має допуск АСЕА С3 (найперша європейська ознака "малозольності", тобто, призначеності для палива СПБТ), на PLATINUM CLASSIC GAS SYNTHETIC 5W-40, де призначеність для палива СПБТ тільки написана на етикетці каністри "GAS", але не визнана європейським АСЕА ? Мені здається, що визнаний європейським фахівцями клас АСЕА С3 значно переконливіше просто надпису виробника в анотації "...с низким содержанием пепла, ..." Можливо, вас спонукав до переходу саме SAE 5W-40 замість 5W-30 ? Чи ви консультувалися стосовно цього напряму з виробником ?

Gonzo
12.09.2016, 11:52
Перейшов, бо після встановленні ГБО виник інший фактор на який почав опиратися - можливість залягання кілець при роботі на газі.
Про це писав тут - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Бо лаки знижують пружність кілець, а зола (яка й сама виступає як додатковий ступінь змазування) в хорошому маслі повинна просто перебувати в підвішеному стані й виводитись при заміні масла. От коли у вас збільшене вигорання тоді це вже проблема для каталізатора, який якраз ця зола і може закупорити.
А різниця між 5W30 та 5W40 настільки мала що думаю ніхто з нас цього не замітить візуально ( фінансова ж складова може відрізнятися суттєво бо в епіцентрі вартість така -[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
це при тому що виробник декларував що знімає його з виробництва коли випустив лінійку Max Expert, але для компанії WOG, яка поставила цю продукцію в Епіцентри я бачу вони ще надали партію цього масла)
Щодо консультацій з виробником, то не стільки консультувався як просто запитував чи справді в газовому є інший пакет присадок ніж в звичайному 5W40?
Відповідь була - так (тобто фактичний такий же, лише з додатковими присадками для розчинення лаку)
Не довіряти їм не маю причин, так як спілкуюсь з ними не лише електронною поштою, а й знаю багатьох особисто. (ну хіба що вони нариваються на польсько-український конфлікт :) )

melolegek
12.09.2016, 13:24
Який порадите концентрат охолоджувальної рідини.
Чи можна придбати 5л, яка їх вартість?

sergio1965
12.09.2016, 19:57
Добре, ваш досвід мене переконав - буду замовляти через вас це "газове" мастило, повідомте, будь ласка (можна на e-mail: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ваші реквізити для переказу коштів і всі нюанси пересилання. Буду вдячний.

Gonzo
13.09.2016, 10:18
від себе рекомендую цей - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
але це готова рідина!! - від ціни на сайті -20% (263грн/5л)

бо концентрат у мене класу G11, якщо ж цікавить лише концентрат то можна звернути увагу на всім відомий HEPU

Добре...
)) повторюю, я не намагаюся тут займатися лише продажею, просто якщо моя інформація і тести з власним авто збігаються з потребами й очікуваннями інших форумчан, притому ще й трішки економніше - тоді чому ні.
от наприклад Stason-Tucson ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) перехід на моє масло нічого не змінив, ба навіть наче більше з'їло, в інших як і в мене наче все добре (дехто брав вже третій раз)
Нагадаю- особисто я в межах 15 тис доливаю 1л +\- (тобто цієї каністри 4.5 л мені вистачає з головою (пробіг у мене вже 200тис)
Тому консультуйтесь як то кажуть зі знайомими, думайте, вирішуйте.
Реквізити свої скину Вам на всяк випадок на електронку.

pooh-80
01.12.2016, 19:24
Здравствуйте. Хочу купить канистру масла для газифицированного Tucson. Есть в наличии? Фильтр масляный есть в продаже?

Gonzo
01.12.2016, 20:33
Доброго вечора
Так, є - 396 грн
Фільтрами не займаємось

pooh-80
01.12.2016, 20:34
Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л - это, я правильно понял? Куда деньги скидывать?

Gonzo
01.12.2016, 20:38
Так, правильно
Пишу в ПП

sergio1965
04.12.2016, 19:08
І я напевне дозрів щоб запропонувати товари з якими працюю вже шість років.
Якщо простіше, то займаюсь продажем мастильних матеріалів (як для автомобільної техніки так і для промисловості) виробництва PKN ORLEN ( Orlen Oil - Польша), та автокосметики Kleen-Flo (Канада)
Являємось офіційним і єдиним представником цих брендів на території України, з усіма похідними зобовязеннями (сертифікати, гігієна)

Здраствуйте.
Колись давно, ще маючи автомобіль "Таврія" (середина 90-х), читав в якомусь із автожурналів про добавку до моторного мастила Kleen-Flo (Канада). Заливали цю добавку саме в двигун "Таврії" і писали що досить ефективно допомагає підтримувати його у відмінному стані. Я тоді шукав цю добавку в Хмельницькому, але так і не знайшов і застосував російську дрібнодисперсну (суміш олова, міді і, здається, магнію). Чи використовуєте ви в двигуні свого Тусана якісь добавки в якості превентивних заходів ?

Gonzo
05.12.2016, 11:18
Шукали ви мабуть таку ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Важко назвати це використанням - скоріше таке собі спонтанне використання
в своєму попередньому опелі декілька разів використовував рідину для прочищення газорозподілу ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), й добавку до оливи для промивки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) двигуна
В теперішньому туксоні вирішив найближчим часом декілька раз взяти добавки для прочищення інжекторної системи (маю в машині але вічно забуваю влити в бак при заправці :), й хочу промити двигун при заміні масла (лише привезу собі цей додаток для масла з Польщі, бо на фірмі наразі не маю)

Bad
05.12.2016, 12:22
Подяка Ігору Gonzo за терпіння))) в підборі олив.
Крім того, за скидку та оперативну відправку товару...

Gonzo
05.12.2016, 13:06
Ой да ладно :o
не соромте мене :)

sergio1965
05.12.2016, 20:44
Шукали ви мабуть таку ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Ні, тара була металевою банкою, як під пиво.

pooh-80
06.12.2016, 11:45
Масло получил, поменял, так сказать дегустирую ))) Спасибо.

Gonzo
06.12.2016, 11:51
Ні, тара була металевою банкою, як під пиво.
можливо раніше упакування було інше, я застав вже таке як на посиланнях вище.
Цікаво що це за товар, можете глянути на сайті виробника - можливо по назві або візуально впізнаєте.

sergio1965
22.12.2016, 19:27
На вихідних залив нещодавно придбане мастило Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л Свіжо-залите мастило на мастиловказівнику ("щупі") практично непомітне - настільки воно світле. При пробігу всього близько 300 км по заміському шосе мастило стало дещо темнішим. Сподіваюся, що це ознака активної роботи миючої присадки. Справа в тому, що на внутрішніх поверхнях двигуна, принаймні, тих, що можна побачити, є невеличкий прозорий "бронзовий" наліт - наслідок роботи на мастилі Shell. Але, як-то кажуть - "поїздимо-побачимо".

JIISS
23.12.2016, 11:10
Добрый день. Что порекомендуете, до недавнего времени пользовался только POLO 5 w 30, сейчас нет на рынке. Можно марку сменить без промывки?

Gonzo
23.12.2016, 11:23
При пробігу всього близько 300 км по заміському шосе мастило стало дещо темнішим.
Стало темнішим бо змішалось з з попереднім, яке залишилось в системі - все жьне виберете,
Та й на газу у вас не буде так швидко темніти масло - не той склад суміші (немає сірки так як в іншому виді палива)

Gonzo
23.12.2016, 12:00
Что порекомендуете, до недавнего времени пользовался только POLO 5 w 30, сейчас нет на рынке. Можно марку сменить без промывки?
Дам посилання на відповідь - нещодавно писав ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Якщо ж вас цікавить що можу запропонувати від себе в якості замінника по своєму продукту то :
1. Platinum MaxExpert C4 5W-30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - тут огляд ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від російського сайту (щоб не було що я сам себе хвалю :) )
2. Platinum MaxExpert XD 5W-30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - огляд ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
3. Platinum MaxExpert C3 5W-40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - огляд ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Посилання на сайт виробника ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

щодо цін - то як завжди -20% від ціни на сайті
запитуйте якщо що.

sergio1965
23.12.2016, 21:16
Стало темнішим бо змішалось з з попереднім, яке залишилось в системі - все жьне виберете,
Та й на газу у вас не буде так швидко темніти масло - не той склад суміші (немає сірки так як в іншому виді палива)

Ігоре, не думаю, що це результат змішування - старе неспішно (протягом декількох годин) злите та ще й залишки (близько 200 мл) вибрані шприцом. Навіть якщо там його й залишилося 200 мл, то 3,5 л свіжого мастила так свій колір не повинно змінити. Підтвердження цього дуже просте: після заливання свіжого мастила завів двигун і дав йому попрацювати хвилин 5 на різних обертах щоб перевірити чи немає підтікання. Заглушив двигун, почекав щоб мастило стекло в піддон, перевірив (хоча б приблизно) його рівень і відмітив, що воно дуже світле - побачити рівень на мастиловказівнику досить складно. Якби старі залишки "затемнили" свіже мастило, то це було б видно зразу же після того, як мастила перемішалися між собою в процесі 5-тихвилинної роботи. Не думаю, що для ретельного перемішування старого та свіжого мастил потрібно проїжджати декілька сотень кілометрів.
До речі, старе мастило для 12000 км пробігу було досить таки світле, я би навіть сказав - занадто світле: на бензині такий колір мастило набуває десь за 5-6 тис. км пробігу (я маю на увазі саме свою експлуатацію авто - 90% на заміських шосе). Я розумію, що газ це не бензин, але робота двигуна на газу аж ніяк не дає мастилу ресурс аж в два рази. Я би сказав - зовсім не дає, бо при роботі на газу, за інформацією журналу "За рулём", дещо швидше спрацьовуються присадки.

VIC
23.12.2016, 21:36
Ігоре, не думаю, що це результат змішування
+1 масло нової партії темніше попередної вже з каністри

sergio1965
24.12.2016, 11:03
+1 масло нової партії темніше попередної вже з каністри

Я вперше використовую мастило цього бренду взагалі, тому порівнювати мастила різних партій ще немає можливості. Але якщо мастило з моєї партії темніше, то з попередньої має бути взагалі повнісью прозоре як вода. Хоча якість мастила (базове мастило та співвідношення компонентів) мала би бути завжди однаковою, безумовно, якщо виробник не змінив стандарту чи технічних умов. Дуже хочеться думати, що це все ж таки спеціальні "газові" присадки активно взялися за роботу - за змивання лаків, що утворюються при згорянні газу.

Gonzo
25.12.2016, 10:40
якість мастила (базове мастило та співвідношення компонентів) мала би бути завжди однаковою
Базові масла (а вірніше нафта для її виробництва, так як Orlen сам виготовляє базу ) бувають різного походження
Orlen використовує нафту з трьох джерел (Росія/Власний видубуток/ і якщо не помиляюсь Total) тому й можливий дещо інший відтінок забарвлення.
для прикладу покажу фото з трьома промисловими маслами однієї класифікації від різних виробників.
Гідравліка LHM/HLP 46-ї в'язкості
зліва на право
Російський МГЕ 46 / польський Jasol LHM/HLP 46 / та польський Orlen LHM/HLP 46

sergio1965
25.12.2016, 11:11
Базові масла (а вірніше нафта для її виробництва, так як Orlen сам виготовляє базу ) бувають різного походження
Orlen використовує нафту з трьох джерел (Росія/Власний видубуток/ і якщо не помиляюсь Total)

Різні - то різні, аби від цього не страждала якість кінцевого продукту. До речі, російська нафта типу "Urals" є, напевно, далеко не самою якісною - в ній багато різноманітних, абсолютно зайвих, принаймні, при виробництві автомобільних нафтопродуктів, домішків. Зате з цієї нафти отримують багато мазуту...
Вже можу дещо сказати про витрати цього мастила: за 650 км рівень зменшився десь на 2 мм - це приблизна так само, як і було на мастилі Shell.

koka-ftp
08.02.2017, 13:40
Спасибо ещё раз за масло):good:
ps
увидел у вас на складе антифриз от Orlen:o:)
Огласите цену)

Олегator
08.02.2017, 14:45
Спасибо ещё раз за масло):good:
ps
увидел у вас на складе антифриз от Orlen:o:)
Огласите цену)

есть концентрат у них ;)

Gonzo
08.02.2017, 15:19
Спасибо ещё раз за масло)
Це я дякую ))

Залежить на який потрібно вартість
думаю що цей Petrygo G12+ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) тоді 266 грн
фактично -20% від нашої роздрібної ціни на сайті
як завжди наголошую це Не концентрат.
есть концентрат у них
Поки що є але вже небагато й лише в 10л
пишу це і починаю переживати, а чи не хотів Олег концентрат класу G12 (коли ми вперше говорили про охолоджуючі рідини) бо він класу G11

Олегator
08.02.2017, 15:58
Поки що є але вже небагато й лише в 10л
пишу це і починаю переживати, а чи не хотів Олег концентрат класу G12 (коли ми вперше говорили про охолоджуючі рідини) бо він класу G11

знать бы что это значит))) вроди последние 20 литров что ты привез, такие как и прошлые 20)
или я что то упустил?)

Gonzo
08.02.2017, 16:18
Так ті самі (від мене воно без змін)
Просто більшість вважає що червоний колір це G12,
Та так як у тебе була повна заміна - переживати точно нема за що
У мене ж Trans Service 1 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) їздить на ньому вже роками, а там фури і їх поза 700 шт )))

Stason-Tucson
08.02.2017, 21:04
пишу це і починаю переживатиа чего переживать ,если "Змішується з усіма охолоджуючими рідинами, які відповідають стандарту G12 і G11."

Gonzo
08.02.2017, 21:21
Змішується G12 +
А G11 нажаль пишуть не змішувати з жодним окрім себе подібних

Gena
09.03.2017, 22:33
Дякую за оливу PLATINUM CLASSIC GAS SYNTHETIC 5W-40 , хорошу ціну та оперативну відправку.

LRM
10.03.2017, 16:22
Спасибо Игорю за очередную порцию антифриза :good:

sergio1965
11.03.2017, 10:49
Різні - то різні, аби від цього не страждала якість кінцевого продукту. До речі, російська нафта типу "Urals" є, напевно, далеко не самою якісною - в ній багато різноманітних, абсолютно зайвих, принаймні, при виробництві автомобільних нафтопродуктів, домішків. Зате з цієї нафти отримують багато мазуту...
Вже можу дещо сказати про витрати цього мастила: за 650 км рівень зменшився десь на 2 мм - це приблизно так само, як і було на мастилі Shell.
При пробігу 2000 км двигун спалив 180 мл мастила, тобто, на 10000 км, коли планую змінювати мастило, апетит двигуна може бути орієнтовно 0,9 л. Це приблизно так само, як і було на мастилі Shell. Але точно все покаже експлуатація.

Gonzo
11.03.2017, 19:00
Дякую за оливу PLATINUM CLASSIC GAS SYNTHETIC 5W-40 , хорошу ціну та оперативну відправку. Спасибо Игорю за очередную порцию антифриза
вам дякую.
При пробігу 2000 км двигун спалив 180 мл мастила
я чомусь вже був впевнений що ти вже від'їздив 10 тис і змінив масло на інший бренд, а тут наче пишеш про з'їдання мого - шо то я маленько туплю\запутався ))

sergio1965
12.03.2017, 11:03
вам дякую.

я чомусь вже був впевнений що ти вже від'їздив 10 тис і змінив масло на інший бренд, а тут наче пишеш про з'їдання мого - шо то я маленько туплю\запутався ))
Тільки в середині грудня придбав та залив. Зараз 10 тис. км для мого автомобіля це 1 рік експлуатації.

LSG
26.05.2017, 18:24
Спасибо за масло, :Тушканчик:: доволен. :good:

Villi
27.05.2017, 21:18
О, и я хочу. На сайте сделать заказ или как? Масло и охлаждающее. Промывка нужна?

Gonzo
27.05.2017, 22:23
Ні на сайті не потрібно, можна тут або в пп або по телефону (є в першому пості)
По промивці на форумі вже писалося не раз, думки розходяться - пошукайте (особисто я не рекомендую, принаймі не масло)
Я не продаю промивочного масла

sergio1965
28.05.2017, 11:26
При пробігу 2000 км двигун спалив 180 мл мастила, тобто, на 10000 км, коли планую змінювати мастило, апетит двигуна може бути орієнтовно 0,9 л. Це приблизно так само, як і було на мастилі Shell. Але точно все покаже експлуатація.
Є свіжа інформація про експлуатаційні витрати цього "газового" мастила. За 800 км двигун "з'їв" 80 мл мастила. Режим роботи двигуна - 90% їзда по заміських шосе з обертами в діапазоні 2000 - 3000 об./хв. В основному, в середньому ближче до 2500 об./хв. Думаю, що якби швидкість авто та, відповідно, оберти двигуна були більшими, то і витрати мастила збільшилися би. Тобто, на 10 тис. км (планую сервісну заміну мастила) витрати можуть складати близько 1 л. Це практично так само, як і на мастилі Shell.

LRM
29.05.2017, 10:28
Пробег 220к у моего тушкана, ситуация аналогичная, раньше лил Liqui Moly Top Tec 4100, расход был тот же литр от замены до замены, как и на ГАЗОМАСЛЕ. Так что со спокойной душой его могу рекомендовать.
Пользуясь случаем, Игорю спасибо.

sergio1965
21.08.2017, 22:09
Ігоре, цікавить мастило для карбюраторних двигунів службових ВАЗ-2107 та ЗАЗ-1103. Я думаю, мінеральне PLATINUM MINERAL 15W-40.

Gonzo
23.08.2017, 10:21
Дякую - гроші зайшли

LRM
22.09.2017, 11:03
Очередной раз Игорь меня выручил, спасибо тебе! :good:

VIC
22.09.2017, 11:25
і я скоро буду брати дві банки

koka-ftp
22.09.2017, 11:53
Очередной раз Игорь меня выручил, спасибо тебе! :good:

угу, я тож маслецо прикупил и уже залил)):good:

LRM
22.09.2017, 12:04
Я в этот раз собирался взять банку, а потом подумал, какого хрена два раза "бегать" и взял две, чтоб на следующую замену тоже было :cool:

VIC
22.09.2017, 12:20
Я в этот раз собирался взять банку, а потом подумал, какого хрена два раза "бегать" и взял две, чтоб на следующую замену тоже было :cool:
а я собі і товаришу, навіщо платити більше )))

Gonzo
22.09.2017, 12:24
Допис від LRM [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Очередной раз Игорь меня выручил, спасибо тебе! :good: Ага виручив )))
наїздив по Києву до мене 17 км - типу зекономив на доставці :D
добре що сюди за мною не їхав

LRM
22.09.2017, 12:39
наїздив по Києву до мене 17 км - типу зекономив на доставці
Это еще и в одну сторону :) Зато встретились в живую :good:

Как там выставка проходит, многих заинтересовали?

Gonzo
22.09.2017, 13:16
Якось мляво
Тут більше полюбляють
Комбайни і плуги ))
Найбільше стенди з авто ну і звісно шашлики ))

pooh-80
05.12.2017, 17:22
Здравствуйте. Масло хочу прикупить. Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л.

Gonzo
07.12.2017, 09:52
Доброго дня
Без проблем
лише вартість через курс долара 422грн

pooh-80
07.12.2017, 11:53
Ок. Давайте реквизиты для оплаты.

Gonzo
07.12.2017, 13:10
Надіслав смс

Gonzo
09.01.2018, 11:06

Diamond
22.03.2018, 11:38
Добрый день, давайте лучше в профильной теме общаться, т.к. у меня ограничения по личным сообщениям.
Вопрос, чем отличается MaxExpert V 5W–30 от рекомендуемого вами PLATINUM MAXЕXPERT C3 5W-40?
С уважением,
Максим

Gonzo
23.03.2018, 11:32
перш за все відрізняється вищою вартістю!, а далі вже певними допусками (через що і вартість на мою думку така, бо здогадуюсь що допуск 504\507 трохи та коштує), та якісною класифікацією (АРІ)
опис надаю з сайту виробника
MaxExpert V 5W–30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
MAXЕXPERT C3 5W-40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] W-40.aspx)
нам усім потрібно зрозуміти що виробником двигуна не закладено якихось екстра вимог до масел які можуть застосовуватись дивимось тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
і як бачимо лише дві вимоги (якщо відкинути в'язкість), а згідно цих вимог нам підходять мабуть 90% масел (маємо такий собі універсальний двигун :) )
тому шукати собі лишніх витрат думаю не варто
Й особисто для мене я не бачу сенсу платити як мінімум на 100грн більше за допуск 504/507 - який нам не потрібен взагалі - так як не згадується в жодному документі по експлуатації.
тому обирав би посеред подібних (бо усі вони виконують умови з книжки), й дешевших.
а саме
MAXЕXPERT C3 5W-40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] W-40.aspx) (багато хто використовує цю в'язкість 5W40, тут подобається індекс в'язкості при 100)
MAXEXPERT XD 5W-30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])( тут теж подобається індекс в'язкості при 100 хоч і він і трішки нижчий, зате золи показник теж менший, різниця правда мінімальна)
MAXEXPERT C4 5W-30 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] W-30.aspx)( індекс в'язкості при 100, нехай він і нижчий від попередніх, зате миюче число (мг KOH/г ) вище від попередників, а вміст золи менший значно)

тут надаю реальні свідоцтва якості на ці продукти

вартість на продукти

Особисто мені подобається останнє С4 5W-30

тут мені цікава думка СТО ХАДО - яке б він порекомендував виходячи з цих даних?

sergio1965
05.04.2018, 19:27
Як і обіцяв в іншій темі - надаю інформацію по маслу, яке згідно даних виробника, призначене для двигунів що працюють в змішаному режимі бензин/газ.
Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 4.5л

Клас якості:: API: SL
Клас в'язкості: SAE: 5W-40

Загальна характеристика
Синтетична олива для двигуна, вироблена за технологією правильно підібраних базових олив і пакету високоякісних добавок. Завдяки відмінно підібраним складовим з низьким вмістом попелу, забезпечує ефективне змащення всіх елементів двигуна під час цілорічної експлуатації двигуна в будь-яких дорожніх умовах.

Гарантує:
• легкий запуск двигуна взимку, що впливає на низький рівень зносу його елементів
• виняткове очищення двигуна протягом усього року
• ефективний захист двигунів, що працюють на двох видах палива
• тривалий період експлуатації

Застосування
Platinum Classic Gas Synthetic 5W-40 створено спеціально з думкою про власників автомобілів з системою LPG. Рекомендується для всесезонної експлуатації в двигунах, що працюють на двох видах палива, - бензин і рідкий газ. Підходить для використання як в легкових автомобілях, так і в легких вантажних. Олива ідеально підходить для автомобілів, що експлуатуються на швидкісних трасах і в межах міста. Рекомендується для застосування в сучасних автомобілях, обладнаних як секвенційною, так і напівсеквенціоною системою подачі газового палива.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] C_5W-40.aspx
вартість для форумчан на сьогоднішній день - 390 грн /4.5л

Наїздив на цьому мастилі 11400 км і двигун "з'їв" його аж 2,3 л (в т. ч. 1 л не "газового"), тобто, 2,0 л/10 тис. км. Забагато. Перед цим мастилом використовувалося Shell HX7 5W-40 і витрати складали близько 0,8 л/10 тис. км. Режим роботи двигуна надзвичайно спокійний - 2 - 3 тис. об./хв., досить рідко - до 3,5 - 4 тис. об./хв. До того ж, 90% пробігу складає заміське шосе.

ROMA-GRAFF
05.04.2018, 21:16
это ж не норм. двигатель вообще не должен есть масло.

Мих@лыч
05.04.2018, 21:44
Не ест масло двигатель который не работает, в бензине есть минимум нефте продуктов со смазывающим эффектом, в сжиженном газе почти нет-в в метане вообще высушивается и поэтому требуется доп. смазка типа капельниц для клапанов и прочее ...

koka-ftp
05.04.2018, 21:45
это ж не норм. двигатель вообще не должен есть масло.

да там кольца залегли)) иль сальникам клапанов капут)):D

Gonzo
06.04.2018, 10:02
Наїздив на цьому мастилі 11400 км і двигун "з'їв" його аж 2,3 л (в т. ч. 1 л не "газового"), тобто, 2,0 л/10 тис. км. Забагато. Перед цим мастилом використовувалося Shell HX7 5W-40 і витрати складали близько 0,8 л/10 тис. км. Режим роботи двигуна надзвичайно спокійний - 2 - 3 тис. об./хв., досить рідко - до 3,5 - 4 тис. об./хв. До того ж, 90% пробігу складає заміське шосе.

Навіть не знаю що я можу сказати в даній ситуації, якось незрозуміло і дивно це все виглядає - за умови що двигун технічно справний (але щось слабо віриться, повинно щось бути)
Я ж сам вже два роки їжджу на ньому і роблю три заміни в рік - то вже б мав двигун замінити
та й інші вже не перший раз беруть, але таких ситуацій я не чув

якщо йти згідно наданої тобою інформації по шелу Shell HX7 5W-40
то моїм аналогом має бути Platinum MaxExpert C3 5W-40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (490грн)(яке можливо скоро сам буду заливати, або 5W30, через те що виробник натякнув що знімає з виробництва те що лию наразі, наразі виясняю ситуацію - де собака зарита)

Якщо є бажання поекспериментувати - я візьму на себе половину вартості банки (300грн)
Хоча я впевнений що проблема в іншому (адже я від заміни до заміни 12-14 тис виливаю лише залишок з каністри, а це менше літри)

koka-ftp
06.04.2018, 10:29
(адже я від заміни до заміни 12-14 тис виливаю лише залишок з каністри, а це менше літри)
угу, у меня тоже где-то на 10к уходит грамм 700-800

Sergey5
06.04.2018, 15:27
Добрый день.
Хочу взять это ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) масло на Тушкан и на акцент. Обе на газу. Каков процесс покупки/доставки. Можно в ЛС.
з.ы. сорри если это уже написано, нет часу перечитывать.
з.ы. и цена)

sergio1965
06.04.2018, 21:36
Навіть не знаю що я можу сказати в даній ситуації, якось незрозуміло і дивно це все виглядає - за умови що двигун технічно справний (але щось слабо віриться, повинно щось бути)
Я ж сам вже два роки їжджу на ньому і роблю три заміни в рік - то вже б мав двигун замінити
та й інші вже не перший раз беруть, але таких ситуацій я не чув

якщо йти згідно наданої тобою інформації по шелу Shell HX7 5W-40
то моїм аналогом має бути Platinum MaxExpert C3 5W-40 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (490грн)(яке можливо скоро сам буду заливати, або 5W30, через те що виробник натякнув що знімає з виробництва те що лию наразі, наразі виясняю ситуацію - де собака зарита)

Якщо є бажання поекспериментувати - я візьму на себе половину вартості банки (300грн)
Хоча я впевнений що проблема в іншому (адже я від заміни до заміни 12-14 тис виливаю лише залишок з каністри, а це менше літри)

Ігоре, дякую за пропозицію, але повернуся до Shell - виключно для "чистоти експерименту".
А було так. Придбав 4,5 л мастила, залив 3,2 л, решту - 1,3 л, залишив щоб потім при пробігові 5 тис. викачати і залити 1,3 л свіжого. Але так не вийшло через поступове зникнення мастила і необхідність просто доливати залишене в замін зниклого. До того ж, довелося восени минулого року в тебе докупити ще 1л, але вже не "газового", яке теж майже все "з'їлося". Така реальність. Буду шукати причину.

pooh-80
07.04.2018, 13:20
Масло покупал здесь 2 раза. Менял последний раз в декабре 2017 - уровень пока стоит. До этого замена была в декабре 2016. За год накатал около 12000 км при этом остаток масла после замены (~1,3 л) подливал в течении года - как раз хватило.

sergio1965
08.04.2018, 10:25
Масло покупал здесь 2 раза. Менял последний раз в декабре 2017 - уровень пока стоит. До этого замена была в декабре 2016. За год накатал около 12000 км при этом остаток масла после замены (~1,3 л) подливал в течении года - как раз хватило.

1,3 л на 12 тис. км це значно менше, ніж у мене, але, думаю, що це теж дещо забагато, навіть для мастила будь-якого виробника, не тільки Orlen. Безумовно, якщо мастило якісне і двигун в справному середньостатистичному стані. Перейшов з Shell Helix HX7 5w-40 (їздив на ньому з самого початку експлуатації авто) тому, що на ньому споживання в середньому було в межах 0,5-0,8 л/10 тис. км в залежності від режимів експлуатації. Хотів спробувати зменшити витрати мастила зміною марки виробника мастила, а вийшло з точністю до навпаки. Повернуся назад до Shell Helix HX7 5w-40 і поспостерігаю за "мастильним апетитом" двигуна.

sergio1965
08.04.2018, 10:33
да там кольца залегли)) иль сальникам клапанов капут)):D

Сам боюся такого результату, але якби кільця залягли, то відчутно би збільшилися витрати палива та відчутно зменшилися б крутний момент та потужність двигуна, а такого я не помічав. Та й результат заміру компресії говорить про малоймовірність залягання кілець.
Стосовно манжет клапанів, то це лякає дещо менше, бо вартість робіт по заміні значно менша.
В плані "розкоксовка " кілець та заміна манжет клапанів.

Gonzo
10.04.2018, 15:13
sergio1965 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
так! щось я запутався
тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) читаю " Перейшов з Shell Helix HX7 5w-40 (їздив на ньому з самого початку експлуатації авто) тому, що на ньому споживання в середньому було в межах 0,5-0,8 л/10 тис. км"
а тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) інше "3. Не зовсім так. Це мастило двигун почав "споживати" практично зразу і на протязі всього часу їзди на ньому. Хоча до цього використовував напівсинтетичне мастило Shell Helix HX 7 new API SN і його споживання складало 0,5-0,8 л/10 тис. км."

так на якому маслі все таки їздилось перед моїм?, що ж ми тоді підбирали?
та й для мене дивно читати про пробіг 100+ тис км і напівсинтетичне (10W40) масло

sergio1965
11.04.2018, 19:55
sergio1965 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
так! щось я запутався
тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) читаю " Перейшов з Shell Helix HX7 5w-40 (їздив на ньому з самого початку експлуатації авто) тому, що на ньому споживання в середньому було в межах 0,5-0,8 л/10 тис. км"
а тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) інше "3. Не зовсім так. Це мастило двигун почав "споживати" практично зразу і на протязі всього часу їзди на ньому. Хоча до цього використовував напівсинтетичне мастило Shell Helix HX 7 new API SN і його споживання складало 0,5-0,8 л/10 тис. км."

так на якому маслі все таки їздилось перед моїм?, що ж ми тоді підбирали?
та й для мене дивно читати про пробіг 100+ тис км і напівсинтетичне (10W40) масло

До мастила "Orlen" їздив на Shell Helix HX7 5w-40 АРІ, здається, SL (заливали офіціали), потім один раз Shell Helix HX7 5w-40 new API SN, потім "газове" Orlen". Про мастило в'язкістю 10W40 не писав ніде.

Gonzo
12.04.2018, 12:40
в моєму дописі зазначено посилання на твій оригінальний допис )))

p.s. Хоча вирішив постудіювати оригінальний сайт від шелу й зрозумів, що я мало що зрозумів )))))
здається вони самі не зможуть розібратися у своєму асортименті
бо бачу вони на корню ламають загально прийняту практику

Сан Саныч
24.04.2018, 09:06
Я до 160000 ездил на шелле 5в40. И масла хватало на 10.000 4 литра. НО! у меня подтекает сальник коленвала... ( уже тыщ 140000)...

В связи с тем, что нет возможности купить проверенное масло шелл перешел на ORLEN уважаемого Gonzo.

Отьездил 10.000 - немного доливал из канистры ( канистра на 4,5 литра) несколько раз... но еще в канистре остаток есть.

Щас буду снова обращаться за маслом ORLEN.

Вроде все норм.

koka-ftp
24.04.2018, 09:21
Gonzo
Спасибо ещё раз за масло и антифриз:)

Сан Саныч
25.04.2018, 12:01
Игорь! Загляни, плз, в личку. И еще продублировал а скайп.

Спасибо!

Пы.сы. Чего то коммуникация пропала.

Gonzo
25.04.2018, 12:20
Відписую якраз ))

Rostyslav
02.07.2018, 08:37
Хочу подякувати Gonzo за антифриз і "газове" масло. До антифризу взагалі жодних застережень, а щодо масла - Gonzo не винен, що я "піддавшись паніці" купив в нього ще й 1 л такого ж масла. :)
Але до заміни менше 1000 км, а я лише недавно долив залишки з "великої" каністри. Враховуючи те, що "люблю" попросити майстра при заміні пролити трохи нового масла при незакрученому нижньому корку і що додаткове масло брав для "далекої" дороги з автобанами, боксом і перевантаженням Туксона - маслом задоволений.
Чи візьму за місяць ще раз? Якщо Gonzo порадить - так!

Gonzo
05.07.2018, 14:52
Усім привіт
отримав в пп повідомлення від ApTeM ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Привет. Не так давно стал владельцем туксона. Занялся изучением масел. Вот хотел у тебя как у незаинтересованного и знающего человека спросить. Насколько правдива инфа что есть специальные масла для двигателей работающих на гбо? А что по поводу присадок молибдена в маслах: хорошо или плохо это?

Пред владелец лил ликви моли молиген 5-30, но оно не особо дешевое. Думаю перейти на чтот подешевле, а оказалось столько вариантов и каждый хвалит свое..

Можно лить в наш 2.0 бензин/газ 0-30? Если нет, то что предпочтительнее 5-30 или 5-40?

Заранее спасибо) але подумав що відповідь напишу мабуть тут, так як вона фактично певним чином стосується моїх дописів про суперечку з поляком. Й хоча конкретноЇ відповіді я так і не добився, але для себе певну думку сформував й змінив підхід до того що тепер заливаю у свій (тушкана) двигун, ті хто до мене дзвонив вже знають, для решти напишу бо щось руки не доходили.

Ну і для початку ApTeM ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]),я мабуть все таки виглядаю зацікавлений :D виходячи з цієї теми на форумі. Хоча тут Вам видніше.

Щодо інфи по маслах для гбо, то це якраз і причина моїх вияснювань з поляком, після його інформації де виробник казав про згортання цієї лінійки для виробництва (як кажуть от тут душа щирого українця і засумнівалася :), як так - стільки машин на такому паливі а вони... ), десь раніше я повідомляв вже це.
Зі слів усіх! виробників це те ж саме масло для легкового транспорту лише з додатками які розчиняють лаки(які утворюються під час згоряння суміші й осідають на кільцях) що можуть викликати залягання кілець і відповідно споживання масла. А от чи насправді є там ці додатки я не знаю, бо як бачите сам засумнівався після інформації сказаної вище, Чи це просто маркетинговий хід, як і з поділом бензин / дизель в маслі для легкового транспорту, щоб заробляти на 20% більше. Постачальник звісно все спростовував, й казав що я не правий, і рішення ще не остаточне ( бо це масло(GAS) виготовляють й надалі, але я нездався :D і порівняв свідоцтва якості на товар
бензин/дизель/GAS з одної дати виготовлення - і вони ідентичні! (на мою думку присутність додаткових компонентів повинно було б змінити хоч один параметр хоч на якусь соту), я звісно можу й помилятись, адже я не технолог. Просто якщо я правий, то сумно з того що я обманюю і усіх тут і себе (бо ж сам використовував його два роки)

Я не лякаю тут нікого, адже як писав в цьому пості ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) наш двигун не вимагає екстра допусків, а щодо якості масла цього виробника за стільки років роботи з ним я більш ніж впевнений (якби ж ще б думка про цю присадку не мордувала :confused: :) - я ж не хочу платити за те чого нема/чи не відомо чи є).
Тому для себе я вирішив повернутися до масла яке фактично заливав раніше від початку ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (5W30), а вірніше його наступником Max Expert 5W30 про який писав в тому ж пост ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])і, вартість там вказана
Прийняв рішення, що я краще заливатиму масло з Вищими якісними характеристиками і параметрами (індексом, лужним числом, відсотком золи), ніж те в якому я засумнівався
Вважаю що на 100 гривень більше на каністрі (й на 12-15 тис інтервалом заміни я точно не збіднію, але хоч моральне задоволення матиму що лию те за що плачу, інакше б можна було обрати той же самий Classic Synthetic 5W40 без приставки GAS і зекономити ще зо 50 грн

Щодо молібдену то тут мабуть відповідь схожа, а чи не маркетинг тут? (здається б тут масло мало б бути чорне від народження :) ), потрібно комусь внедритись на виробництводо тих то таке декларує, щоб ми дізнались правду ;). Мої компаньйони роблять лише змазку з молібденом (3%) от у неї колір таки чорний. Якщо ж воно там є, то думаю що це було б добре (принаймі змазки з ним витримують значно більші навантаження на кульковому стенді, хоч в двигуні й не виконуються такі умови, як на цьому стенді)

по 0W30- особисто я не бачу доцільності лити в наш двигун, по перше навіть в книжці цього не пише, й по друге вартість. Особисто я обрав собі як бачите 5W30 (його ще називають енергозберігаючим/економічним маслом), вартість між 5W40 така ж, просто я опирався на співвідношення цього(індексом, лужним числом, відсотком золи)

Тут головне обирати правдиве масло а не якийсь підвальний варіант, неважливо якого виробника, головне щоб це був виробник який контролює усе виробництво, або хоч відомий блендінг (змішувач).
щоб не були як ці ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), бо я не можу довіряти тим хто декларує що це німці, а сайт зареєстрований у Польщі, і все свідчить про те що це поляки ADWA (які доречі теж не мають що показати на сайті, жодних даних, жодних фото), і дані сумбурні сайт венол ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])- контакти адва ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ))), робимо в Польщі але Німецьке)) й на замовлення України:), а де робимо на яких потужностях хто зна.

Отак "маленько" написав :friends:

ApTeM
05.07.2018, 20:25
Ну і для початку ApTeM ,я мабуть все таки виглядаю зацікавлений виходячи з цієї теми на форумі. Хоча тут Вам видніше.
Для меня ты незаинтересованное лицо поскольку я не спрашиваю о твоей продукции, и не прошу назвать марку любого другого масла.
Я задал два холиварных вопроса про масло для газа и добавку молибдена. Ибо логически понимаю, что продукт сгорания бенза и газа разнай, значит как минимум в масле должно быть какой-то присадки для смытия отложений газа больше. По поводу молибдена одни говорят,что супер смазывающие свойства, другие что это как образив работает ведь молибден это порошок.

по 0W30- особисто я не бачу доцільності лити в наш двигун, по перше навіть в книжці цього не пише,
Как я понимаю основной износ двигла приходится на запуск. Особенно зимой пока масло не прогоеется и не станет жиже. Вот и думал о 0-30.
Тем более в теме про масла я постил фото из своей сервиски и там есть нулевка в рекомендации (туксон 14 год).

В твоём посте я нашёл ответ на свои вопросы.
Большое спасибо.

СТО ХАДО
06.07.2018, 09:31
Когда-то пытался добиться пояснений от представителя Motul по поводу газовой линейки масел. Вразумительного ответа не получил, только обтекаемые фразы про "лучше", "превосходит" и т.д. Для себя сделал однозначный вывод - маркетинг.

Gonzo
06.07.2018, 09:45
Особенно зимой пока масло не прогреется и не станет жиже. Вот и думал о 0-30.
Тут не потрібно розглядати лише те що жиже, бо однією з функцій масла є й ущільнення двигуна, невідомо чи не підїдатиме.
якщо є бажання то можеш перевірити сам (якщо не опиратися на вартість і є бажання) тим більше що в книзі пише (хоча там пише і 20W50 але ж ніхто такого не лиє у нас :) ).
Тому ти маєш спробувати/перевірити сам, за одну дві заміни двигуну нічого не станеться, а думку сформуєш.
Мою ти вже знаєш - вважаю з нашим двигуном, кліматичними умовами якраз 5W30, 5W40 це саме те що потрібно.

sergio1965
06.07.2018, 21:33
5w-40 відрізняється від 5w-30 (в основному) загущуючою присадкою. Чим вище друге число (літня густина), дим довші ланцюжки загущуючої присадки, які в процесі роботи руйнуються і густина мастила зменшується. Швидше це руйнування проходить в мастила "40", ніж в "30". Тому термін служби мастила 5w-40 має бути дещо менший, ніж термін служби мастила 5w-30.

ApTeM
06.07.2018, 22:36
якщо є бажання то можеш перевірити сам
У меня еще 3 тысячи пробега до замены, есть время подумать хочу ли я поэкспериментировать )
Изначально стал интересоваться "газовым" маслом после регулировки клапанов. Снимали же крышку и мотор хороший, чистый, но видно что укрытый лаковыми отложениями. Не сильно, но все же. Мастер и сказал, что это от газа. Поэтому и хотелось бы лить масло, которое будет делать двигателю хорошо, да еще и эти лаковые отложения смывать. Сейчас на ЛМ езжу, так что перед заменой обязательно под клапанную крышку загляну.

Тому ти маєш спробувати/перевірити сам, за одну дві заміни двигуну нічого не станеться, а думку сформуєш.
У меня годовой пробег около 8 тысяч. Боюсь не хватит терпения на такой эксперимент - ждать год до следующей замены. Так что буду лить привычную вязкость )

п.с. после этого я узнал, что есть и свечи лучше подходящие для газа )

Gonzo
09.07.2018, 09:25
У меня годовой пробег около 8 тысяч.:)
При такому пробігу в рік, забудь про експерименти з маслом і свічками! їзди і не парся

Сан Саныч
10.10.2018, 14:33
Третий раз обращался за маслом. Все быстро и по делу. Как всегда. Да и по цене приятно. Спасибо!

Gonzo
10.10.2018, 15:33
Вам дякую за довіру, як і усім решта ))
Заодно прошу інформації як у вас з розходом масла 5w30 (з тих хто брав у мене)
Бо у мене трохи з'їло (більше ніж зазвичай)
подумую щоб замінити на в'язкість 5W40 але такого ж класу (з лінійки Макс Експерт) я ж люблю експерементувати спочатку на собі))
Хоча я за останні два місяці трохи накатав (в Одесу- Польша (загже)- Кропивницький) двигуну однако дав трохи погазувати.
як результат майже 9 тис за два місяці й заміна скла

P.S. скло доречі поставив китайське з підігрівом -2950 грн, й не бачу жодних оптичних викривлень, про які писали в темі про скло.

ventura
13.11.2018, 21:50
:help:Gonzo, ты личку смотришь?

Gonzo
14.11.2018, 17:06
:o Каюсь - я була в столиці прольотом - не заглядав на форум

VIC
02.01.2019, 12:32
дякую за чергову "дозу" ORLEN :good:

Gonzo
02.01.2019, 12:42
дякую за чергову "дозу" ORLEN :D
сам все зробив, сам приїхав - ще й дякує

VIC
02.01.2019, 21:06
сам приїхав - ще й дякує то ж сотня моторгодин підійшла

ventura
06.05.2019, 19:37
Gonzo, посмотри личку. :clapping:

ventura
06.08.2019, 13:05
Игорь, посмотри в личку:1228:
А по расходу - больше чем было на aral, но доливать не приходилось. В общем - нормально.

Gonzo
06.08.2019, 17:32
Привіт
я вже деколи і сам не розумію ситуації з одним і тим же маслом на одних і тих же моторах
навіть тут у нас є темка про розхід - там п'є що воду(хоча наче проблема була механічна), у когось в межах мінімальної норми. (у мене теж підбирає +- літру (пробіг 260) - правда я заливав макс експерт 5/30 - повернусь до газового 5/40
так само маю й знайомого на хонді аккорд 2,0 в якого розхід є більше літри,
а у співробітника таке ж авто - без доливки
в службових машинах (дизелі) - без доливки - і їх ми я б сказав по швидкостях не жалієм їздять з вантажем 0,7-1т(Peugeot 1,6 tdi - 260тис - таких 2 шт) -2,2т(Renault Master - 525 тис)

на сьогодні те що ти брав Max expert C4 5W30
560 грн за каніструкарточка у мене наразі тасама